Justyna K 22.11.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam Wszystkich, mam do Was małą prośbę - czy znajdziecie 3 minuty, żeby wypełnić ankietę na temat domu ekologicznego? Ankieta zawiera tylko 3 krótkie pytania, a jej wyniki są mi potrzebne do projektu z kursu na moich studiach. W skrócie chodzi o to, żebyście wyobrazili sobie, że macie sąsiada budującego dom tzw. "ekologiczny" - chciałabym się dowiedzieć, czy mielibyście coś przeciwko sąsiedztwu takiego domu. A tutaj ankietka: http://www.ankietka.pl/ankieta/73119/sasiad-buduje-dom-ekologiczny.html Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ordynarna reklama bez polotu a w dodatku schrzaniona, bo linki nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 24.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) A juz liczyłem na ciekawą ankietę, a tu niestety bez szału... Moim zdaniem dom ekologiczny to nie kwestia jego wyglądu.Warto by najpierw podpytać co kto rozumie pod tym pojęciem bo tu są znaczne rozbieżności.Słuze pomoca w kwestiach konstrukcji samych pytań. Edytowane 24 Listopada 2011 przez Tomek W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna K 25.11.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Dziękuję wszystkim, którzy do tej pory wypełnili ankietę. Odnosząc się do zarzutu, że to reklama, odpowiem - to nie jest reklama, cel ankiety jest wyjaśniony i odpowiedzi naprawdę zostaną wykorzystane, nie zmarnują się Odnośnie samej idei "domu ekologicznego", celem tej ankiety nie było sprawdzenie, co się rozumie pod pojęciem "dom ekologiczny", ale czy wymienione w ankiecie trzy rozwiązania mogą przeszkadzać sąsiadom. Ankieta rzeczywiście nie jest specjalnie ambitna czy ciekawa, tym bardziej dziękuję Wszystkim, którzy mimo to ją wypełnili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.11.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 przede wszystkim - jeżeli jest to autentyczna ankieta, to powinny być zdjęcia bez nazw firm i produktów. W tej formie jest to po prostu reklama dwóch bodaj firm i powinna być usunięta z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna K 26.11.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 przede wszystkim - jeżeli jest to autentyczna ankieta' date=' to powinny być zdjęcia bez nazw firm i produktów. W tej formie jest to po prostu reklama dwóch bodaj firm i powinna być usunięta z forum. [/quote'] Wykorzystywanie nie swoich zdjęć - nawet do ankiety - nie jest chyba za bardzo ok, dlatego w ankiecie są linki do przykładowych fotek. Tak czy inaczej - zebrałyśmy już minimalną zakładaną przez nas liczbę odpowiedzi, więc skoro ankieta tak bardzo przeszkadza (nie wiem, jak mogłabym udowodnić, że ma ona na celu tylko to, co napisałam że ma ), to bardzo proszę o usunięcie wątku i przepraszam za zaśmiecanie forum. Tak czy inaczej, bardzo dziękujemy tym, którzy naszą ankietkę wypełnili, pomogliście nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts