Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prośba o wypełnienie ankiety nt domu "ekologicznego"

Justyna K

Recommended Posts

Witam Wszystkich,

mam do Was małą prośbę - czy znajdziecie 3 minuty, żeby wypełnić ankietę na temat domu ekologicznego? Ankieta zawiera tylko 3 krótkie pytania, a jej wyniki są mi potrzebne do projektu z kursu na moich studiach. W skrócie chodzi o to, żebyście wyobrazili sobie, że macie sąsiada budującego dom tzw. "ekologiczny" - chciałabym się dowiedzieć, czy mielibyście coś przeciwko sąsiedztwu takiego domu.

A tutaj ankietka: http://www.ankietka.pl/ankieta/73119/sasiad-buduje-dom-ekologiczny.html

Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź!

A juz liczyłem na ciekawą ankietę, a tu niestety bez szału...

Moim zdaniem dom ekologiczny to nie kwestia jego wyglądu.

Warto by najpierw podpytać co kto rozumie pod tym pojęciem bo tu są znaczne rozbieżności.

Słuze pomoca w kwestiach konstrukcji samych pytań.

Edytowane przez Tomek W

Dziękuję wszystkim, którzy do tej pory wypełnili ankietę.

Odnosząc się do zarzutu, że to reklama, odpowiem - to nie jest reklama, cel ankiety jest wyjaśniony i odpowiedzi naprawdę zostaną wykorzystane, nie zmarnują się ;)

Odnośnie samej idei "domu ekologicznego", celem tej ankiety nie było sprawdzenie, co się rozumie pod pojęciem "dom ekologiczny", ale czy wymienione w ankiecie trzy rozwiązania mogą przeszkadzać sąsiadom. Ankieta rzeczywiście nie jest specjalnie ambitna czy ciekawa, tym bardziej dziękuję Wszystkim, którzy mimo to ją wypełnili :)

przede wszystkim - jeżeli jest to autentyczna ankieta, to powinny być zdjęcia bez nazw firm i produktów. W tej formie jest to po prostu reklama dwóch bodaj firm i powinna być usunięta z forum.

przede wszystkim - jeżeli jest to autentyczna ankieta' date=' to powinny być zdjęcia bez nazw firm i produktów. W tej formie jest to po prostu reklama dwóch bodaj firm i powinna być usunięta z forum. [/quote']

Wykorzystywanie nie swoich zdjęć - nawet do ankiety - nie jest chyba za bardzo ok, dlatego w ankiecie są linki do przykładowych fotek. Tak czy inaczej - zebrałyśmy już minimalną zakładaną przez nas liczbę odpowiedzi, więc skoro ankieta tak bardzo przeszkadza (nie wiem, jak mogłabym udowodnić, że ma ona na celu tylko to, co napisałam że ma ;) ), to bardzo proszę o usunięcie wątku i przepraszam za zaśmiecanie forum.

Tak czy inaczej, bardzo dziękujemy tym, którzy naszą ankietkę wypełnili, pomogliście nam :)