darecki86 22.11.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam, Czy ktoś może korzystał z płyty szalunkowej MFP Pfleiderer? Czytałem, że ma lepsze właściwości od OSB, ale jak to się objawia w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 22.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 np szalunki fundamentow byly u mnie prawie całe pod wodą i płyta nawet nie spuchła ,obawiam się że osb by się rozlazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karna 21.02.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Mój znajomy też korzystał z płyty szalunkowej Pfleiderer - tak jak u qubica nic złego się nie wydarzyło. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 21.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Mam położone na dachu jako deskowanie pod dachówkę i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts