orasje 22.11.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam. Niestety zdecydowałem się na nowy topic gdzyż nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie w innym temacie. Mam nadzieję że nie zaśmieciłem forum ale nie znalazłem na to odpowiedzi. Z góry dziękuję. Witam. Proszę mi powiedzieć, czy na poddaszu nieużytkowym gdzie chcę dać wełnę między krokwie tak aby było tam cieplej (narzędzia i ille duperele), powinno być sznurkowanie i szczelina oraz folia paroizolacyjna?. Na piętrze pod spodem mam pełne ocieplenie skosów i sufitu -stropu gdzie będzie chodziło ogrzewanie. (jętki i krokwie) Jest też oczywiście szczelina pomiędzu wełną a deskowaniem. szczelinę. Czy na takim poodaszu nieużtkowym mogą być problemy z parowaniem,parą i wilgocią?.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts