anna1235 22.11.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam,napiszcie ile czasu zajęła Wam wykończeniówka, ściany podłogi itp, oczywiście wiem ze moze to się ciagnąc latami, ale tak orientacyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 22.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 budowa zajęła 7 lat , od trzech i pół roku mieszkamy w niewykończonym domu ( cała góra ) , liczę że zajmie mi to jeszcze z dziesięć lat bo robić mi się nie chce i zresztą nie bardzo jest z czego odłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.11.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 budowa zajęła 7 lat , od trzech i pół roku mieszkamy w niewykończonym domu ( cała góra ) , liczę że zajmie mi to jeszcze z dziesięć lat bo robić mi się nie chce i zresztą nie bardzo jest z czego odłożyć no popatrz ! to sa lepsi ode mnie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1235 22.11.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 a jak ma sie kredyt to jak szybko mozna, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Eskaa 23.11.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 anna mając gotówkę doprowadziliśmy dom w sso do stanu pod klucz w rok, ale pracował tylko mój mąż i teść ( wyjątek instalacja elektryczna). Powierzchnia domu 110m. Jeśli bierzesz do wszystkiego ekipy będzie szybciej, pod warunkiem, że te ekipy będą tak poumawiane, żeby zdążyć ze wszystkim na czas, żeby nie było zbędnych przestojów na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coperek 23.11.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 3. miesiące *wykończeniówka - zrobione tynki i posadzki, na to weszły ekipy: glazura, terakota, szpachlowanie, malowanie, biały montaż, drzwi wew., panele, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 3. miesiące *wykończeniówka - zrobione tynki i posadzki, na to weszły ekipy: glazura, terakota, szpachlowanie, malowanie, biały montaż, drzwi wew., panele, etc. i trzydzieści lat jak nie więcej do kosztow utrzymania doliczać trzeba jeszcze ratkę , ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1235 23.11.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 i trzydzieści lat jak nie więcej do kosztow utrzymania doliczać trzeba jeszcze ratkę , ale co tam ot i się odzezwał, ja pytam o czas a nie o pieniadze, sflustrowani forumowicze zalozcie sobie oddzielny watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ot i się odzezwał, ja pytam o czas a nie o pieniadze, sflustrowani forumowicze zalozcie sobie oddzielny watek jedno z drugim sie wiąże , jeżeli masz kasę to dom o powierzchni powiedzmy 140 m2 mozna zrobić w dwa miesiące jak nie szybciej , tylko jeżeli jest to robione z kredytu to potem nie jest tak różowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.11.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 pracowałem w firmie remontowo budowlanej , czasami szefowie tak mieli napięty termin że w chałupie robili na raz wszyscy , murarze ,tynkarze elektrycy , hydraulicy i cała reszta , ścisk jak w autobusie w godzinach szczytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts