marko30 17.03.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 mam pytanie ;staram sie o pozwolenia na budowe i kazali mi w starostwie załaczyc projekt przydomowej oczyszczlani scieków ... znowu kasa do wydania ? czy to normalne ze musze dac projekt oczyszczalni? jak to wyglada prawnie ? myslalem ze tylko trzeba to przewidziec i naniesc w planie zagospodarowania dzialki ....prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 17.03.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 marko30Ja również przy ubieganiu się o wydanie pozwolenia na budowę musiałem złożyć projekt planowanej przydomowej oczyszczalni ścieków. Jednak nie kupowałem projektu, tylko załączyłem do projektu materiały jednego z producentów (Wavin), w których były podane wszelkie schematy, zasady działania, atesty, dane techniczne itp. Oprócz tego, na planie zagospodarowania działki zaznaczyłem miejsce gdzie będzie oczyszczalnia i wrysowałem miejsce na zbiornik oraz drenaż. W zupełności wystarczyło, pozwolenie juz od dawna (7 tygodni!) prawomocne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts