agatah 27.03.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jak zapomnisz to się upomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lupi15 28.04.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 super dom ale kompletnie nie w moim stylu - taki chłodny i surowy chociaż łazienki mi się podobają absolutnie się z Tobą zgadzam, dom mi przypomina jakieś biuro w Warszawie a nie dom do mieszkania. Czarno, szaro, zagracone z każdej strony, brak przestrzeni. Można było inaczej rozmieścić meble, okno zasłonięte w salonie, coś wisi na suficie obniżając przestrzeń, w jadalni szafka w oknie, więc po co te okna dla urody z zewnątrz bez sensu. Kuchnia ala zaplecze z programów Kuchenne rewolucje , co to jadłodajnia? , oczywiście zagracona jakąś znów szafką w wejściu. Jedynie co łazienka jest ok, może się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 nie ma to się jak Mądrzyć pod nowym nickiem - bo pod swoim to co? wstyd napisać pewnie.ŻENADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.04.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 absolutnie się z Tobą zgadzam, dom mi przypomina jakieś biuro w Warszawie a nie dom do mieszkania. Czarno, szaro, zagracone z każdej strony, brak przestrzeni. Można było inaczej rozmieścić meble, okno zasłonięte w salonie, coś wisi na suficie obniżając przestrzeń, w jadalni szafka w oknie, więc po co te okna dla urody z zewnątrz bez sensu. Kuchnia ala zaplecze z programów Kuchenne rewolucje , co to jadłodajnia? , oczywiście zagracona jakąś znów szafką w wejściu. Jedynie co łazienka jest ok, może się podobać Ups,ktoś miał PMSa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gola86 28.04.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 absolutnie się z Tobą zgadzam, dom mi przypomina jakieś biuro w Warszawie a nie dom do mieszkania. Czarno, szaro, zagracone z każdej strony, brak przestrzeni. Można było inaczej rozmieścić meble, okno zasłonięte w salonie, coś wisi na suficie obniżając przestrzeń, w jadalni szafka w oknie, więc po co te okna dla urody z zewnątrz bez sensu. Kuchnia ala zaplecze z programów Kuchenne rewolucje , co to jadłodajnia? , oczywiście zagracona jakąś znów szafką w wejściu. Jedynie co łazienka jest ok, może się podobać oj lupi15, chyba zadrośc w oczy kole co ? Chętnie zobaczyłabym twoje wnętrza. Z pewnością są takie przytulne, ciepłe a każdy gość czuje się świetnie siedząc na twojej kanapie i słuchając takich uszczypliwych uwag na swój temat. No chyba, ze taki mocny/mocna w gębie jesteś tylko anonimowo gdy cię nie widac ? Jakiś kompleksik ? Mnie się u reni1980 bardzo podoba. Nawet sobie strzeliłam podobne okno w kuchni Mało się udzielam, ale jak czytam takie rzeczy to muszę coś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 witaj lupi no cóż, gdyby twoja krytyka była konstruktywna to pewno bym ją wzięła pod uwagę, ale krytyka na zasadzie nie podoba mi się bo nie, mnie nie interesuje, ja nie pytałam cię o zdanie i mało mnie interesuje co myślisz:Pnie wiem jakie ty oglądasz kuchenne rewolucje ale kurcze nigdy nie widziałam tam takiej kuchni jak moja, zwłaszcza tak czystej:P:P:P ale ty chyba oglądasz inny program? poza tym ten twój komentarz jest po prostu bez sensu, przeczytaj go jeszcze raz i zastanów się , może byś to jakoś mądrzej ujęła:P Gola witaj:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 moze to mialo byc na prima aprilis ? dobre :rotfl: Renia... Ty wiesz co ja mysle o wnetrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 hmm jakoś miesiąc spóźnione:p no nic, pozdrawiam lupi jeszcze raz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 a ja Lupkę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 ojj tam....nie wazne.... ale humor ten tekst mi poprawil na maxa dzisiejszy dzien Sorki Reni, ze Twoim kosztem...ale nie moge sie pohamowac w sumie Ty tez :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 no tak teraz najpopularniejszy wątek to - komuś zazdrość wyszła bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 spoko spoko meli, ja też się uśmiałam z ludzkiej głupoty, nie chodzi nawet o krytykę ale te porównania do kuchennych rewolucji i jadłodajni, nosz ma ktoś bogatą wyobraźnię:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 i jak na bieżąco musi być w programach kulinarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 :rotfl::rotfl::rotfl: chyba lubi gotować brakowało mi komentarza: a Ka stoi i się kurzy:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 cholera..a moja kuchnia podobnie sterylna sie szykuje... :rotfl: ja podziwiam za slowa krytyki, bo nie kazdy tak pieknie potrafi wszystko ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 :rotfl::rotfl::rotfl: chyba lubi gotować brakowało mi komentarza: a Ka stoi i się kurzy:lol2::lol2: moze w koncu bys go przetarla albo zaczela uzywac :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 no właśnie Reni !!! a nie wiem czy pamiętasz ale w takim razie moja kuchnia też jak Kuchenne rewolucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 no oczywiście , że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lupi15 28.04.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 No dobra efekt uzyskałam podgotowałam wszystkich:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 mnie wcale dzieki tobie humor mi sie poprawil na caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts