reni1980 03.10.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 witam u mnie, nie ma za co dziękować, po to tu jesteśmy ja za to napaliłam sie na doniczkę z wyprzedaży, wysoka na 80 cm za 300 zł, pewno kupię i postawię w jadalni , a ta twoja w salonie ile ma wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 03.10.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Nasza ma 110 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artemika 05.11.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Reni, bardzo ładny domek, przeszklenia w jadalni rewelacyjne, jakby siedziało się za oknem, no i widoki oczywiście niczego sobie, aż się chce oddychać pełną piersią schody też mnie urzekły, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_1 13.11.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Reni bardzo piękny dom:)czy mogłabyś mi napisać wymiary Twojej szafki w łazience na górze tzn długość i szerokość, bez umywalekbyłabym Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź i wysokość od podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.11.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Reniu, ja już się witałam w drugim wątku jakieś 2-3 lata wstecz (ale chyba nie ogarnę Twojego wątku z akualnie na dziś 1223 stronami - oj dzieje się tam dzieje ) ), dopiero teraz zaczęłam swoją przygodę z budowaniem i na nowo powróciłam na forum, a Ty już widzę że zmieniłaś pokój synkowi z moim tempem wprowadzę się w tym samym czasie, kiedy Ty będziesz wesele córce wyprawiać powtórzę się za wszystkimi: ładnie Pani masz ) przemyślane, doprecyzowane, każdy najmniejszy szczegół, wszystko ma swoje miejsce, nieustająco podziwiam! powiedz mi proszę w łazience masz dwie nablatowe umywalki, czy w normalnym użytkowaniu nie chlapie się mocno na blat ? zastanawiam się, jak u siebie rozwiązać temat umywalek, co prawda czasu mam trochę jeszcze, więc sprawdzam wszystkie opcje pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 20.11.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 hej, piękny dom! pozazdrościć takiego wykończenia mam pytanie o stój w jadalni. Czy to dębowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blankowiczka 29.11.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Witam Reni!Dziś trafiłam przypadkiem na Twój domek:)jest przepiękny. Wiele pytań już zadano i co nieco wiem:) ale mam jeszcze pytanko odnośnie kominka, a właściwie podłogi pod nim. Zauważyłam, że nie masz wokół płytek tylko te same deski co w pozostałej części salonu. Ja też o tym myślałam bo nie lubię za bardzo płytek i chcę ograniczyć je gdzie się da.Jak to się sprawdza??Czy nie istnieje ryzyko uszkodzenia podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezjaa 17.12.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witam Reni Jestem nowa, chociaż nie tak bardzo hihi Nasza przygoda z budowaniem dopiero się rozpoczyna - dopiero szukamy projektu domu. Twój dom przepiękny po prostu cudowny! Czy mogę podpytać jaki to projekt? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakmar 11.01.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witaj Reni,Gratuluję realizacji projektu. Dom wygląda zachwycająco ! Dopracowany jest w każdym detalu. Sama to wszystko wymyśliłaś? Jeśli korzystałaś z projektanta to proszę podaj mi na niego kontakt. Ile kosztowała praca projektanta? Sama mam domek w stanie surowym i już na tym etapie szargają mną wątpliwości czy aby napewno sama dam radę z zaprojektowaniem wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ale ze mnie świnia, zero odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witaj Reni, Gratuluję realizacji projektu. Dom wygląda zachwycająco ! Dopracowany jest w każdym detalu. Sama to wszystko wymyśliłaś? Jeśli korzystałaś z projektanta to proszę podaj mi na niego kontakt. Ile kosztowała praca projektanta? Sama mam domek w stanie surowym i już na tym etapie szargają mną wątpliwości czy aby napewno sama dam radę z zaprojektowaniem wnętrza. siama, siama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2015 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witam Reni Jestem nowa, chociaż nie tak bardzo hihi Nasza przygoda z budowaniem dopiero się rozpoczyna - dopiero szukamy projektu domu. Twój dom przepiękny po prostu cudowny! Czy mogę podpytać jaki to projekt? Pozdrawiam helloł dom w dracenach z archonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2015 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 hej, piękny dom! pozazdrościć takiego wykończenia mam pytanie o stój w jadalni. Czy to dębowy? witam, fornir dębowy barwiony na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2015 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Reniu, ja już się witałam w drugim wątku jakieś 2-3 lata wstecz (ale chyba nie ogarnę Twojego wątku z akualnie na dziś 1223 stronami - oj dzieje się tam dzieje ) ), dopiero teraz zaczęłam swoją przygodę z budowaniem i na nowo powróciłam na forum, a Ty już widzę że zmieniłaś pokój synkowi z moim tempem wprowadzę się w tym samym czasie, kiedy Ty będziesz wesele córce wyprawiać powtórzę się za wszystkimi: ładnie Pani masz ) przemyślane, doprecyzowane, każdy najmniejszy szczegół, wszystko ma swoje miejsce, nieustająco podziwiam! powiedz mi proszę w łazience masz dwie nablatowe umywalki, czy w normalnym użytkowaniu nie chlapie się mocno na blat ? zastanawiam się, jak u siebie rozwiązać temat umywalek, co prawda czasu mam trochę jeszcze, więc sprawdzam wszystkie opcje pozdrawiam ciepło no tak ja już pomału remontuję jeszcze na wiosnę pokój córki a około wakacji cały dół maluje moim zdaniem nic sie nie chlapie, tzn bardzo mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 19.01.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam! Interesuje mnie jaką macie wysokość w salonie. Też chcemy schować karnisze, ale boję się, że będzie za nisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniakaluza 10.02.2015 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 piękny domek:) mogłabyś podać firmę i rodzaj farby szarej w pokoju córki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1987 19.06.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Dopiero odkryłam Twòj profil i bardzo mnie interesuje układ domu, jestem na etapie wyboru pomiędzy 2 projektami i jeden z nich jest bardzo chyba podobny do tego domku. Szukałam na forum jaki to projekt ale nie mogłam znaleźć . Bardzo byłabym wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1987 19.06.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ach już znalazłam. w takim razie zapytam jeszcze jaką szerokość ma przejście z jadalni do salonu ? Czy ta wielkość salonu jest wystarczająca i komfortowa dla 4- osobowej rodzinki? Czy może przy dałoby się parę metròw wiecej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta311 28.07.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 WitamJakie ma Pani tynki w domu? Gipsowe, cementowo-wapienne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.11.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Reni, ciekawa jestem fotek pokoju, ale nic nie widzę. Usunęłaś czy u mnie jakiś problem? Fajnie jest Was poczytać, stęskniłam się bardzo. Trzymajcie się dziewczyny Mmelisko, widzę, że wpadłyśmy w tym samym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts