dzelka 13.03.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam ja również jestem ciekawa co to za płytki w szarej łazience, podłoga również, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Reni co masz za deski na tarasie i jak Ci się użytkują? to jest modrzew syberyjski, ja nie mam zastrzeżeń, ale ja z tych co drewno kochają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam ja również jestem ciekawa co to za płytki w szarej łazience, podłoga również, pozdrawiam to tubadzin braid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.03.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 to jest modrzew syberyjski, ja nie mam zastrzeżeń, ale ja z tych co drewno kochają ja też widzę że deski są ryflowane, czy pokrywałaś je jeszcze jakąś bejca czy lakierem? i jak po zimie? odświeżasz czymś? a zdradzisz ile płaciłaś za metr? razem z położeniem. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 deska kupowana surowa około 70 zł/m2, dwa razy do roku olejuję olejem o kolrze teak, kładł mój mąż i ja:) po zimie nic się nie dzieje, ale olejować trzeba, choć przyznam szczerze tej zimy nie olejowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.03.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Super, dzięki za odpowiedź. Mój taras drewniany zadaszony ale jeszcze bez podłogi u Ciebie ślicznie wygląda ta podłoga. Az wzdycham jak patrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.03.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 30.03.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt życzą Szociki z Szociątkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i3.fmix.pl/fmi2731/7397e9710006d1745156b93b Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie życzy Aga z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszk 02.04.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dzień dobry - piękny wystrój domu - gratulacje Mam pytanie - jak się sprawują płytki Tubądzin w łazience (czarno-białe)? czy są trwałe, czy się nie powstają ubytki, czy nie widać osadu z wody? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 oj osad z wody widać, ale tam mam jej mało bo to tylko wc, ale ja jestem zadowolona:)ubytków nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonek123 02.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Rety, toż to dom w dracenach!! A ja już myślałam że nikt go nie buduje Można prosic jakieś zdjęcia przedniej i tylnej elewacji? A jaką macie dachówkę? A jaki kolor okien? I najważniejsze jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatitta 11.04.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 wpadłam tylko zobaczyć taras,ale siedzę tu od wczoraj.Masz piękny dom,bardzo elegancki.Wszystko dopasowane w najmniejszych detalach.Naprawdę przepiękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozyk 14.04.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 A ja mam pytanko z czego jest ta elewacja i jak się spisuje po już ponad dwóch(?) latach użytkowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 30.04.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Reni jakie masz karnisze w jadalni? te na których wiszą zasłony z ikeii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 04.05.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam, Reni podczytuje twój główny wątek już od roku:) Notatki poczynione... Podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam... Mam tylko małe pytanko dotyczące dachu. Macie Tegalit Brassa (ktoś tu się pytał) jak sprawuje się po paru latach? Jestem przed wyborem dachówki i wacham się bardzo, jednak cena ceramicznej zabija... Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.05.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Reni jakie masz karnisze w jadalni? te na których wiszą zasłony z ikeii? efi o co dokładnie pytasz? te karnisze to zwykłe plastikowe kupione w castoramie, schowane pod sufitem, był on wcześniej zrobiony aby powstało takie korytko, w salonie mam takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.05.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam, Reni podczytuje twój główny wątek już od roku:) Notatki poczynione... Podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam... Mam tylko małe pytanko dotyczące dachu. Macie Tegalit Brassa (ktoś tu się pytał) jak sprawuje się po paru latach? Jestem przed wyborem dachówki i wacham się bardzo, jednak cena ceramicznej zabija... Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Kasia od roku:eek::eek::eek: i dopiero teraz piszesz? No bój się boga kobieto:mad::mad::mad: Ja z dachówki jestem zadowolona, wybrałam cementową ze względu na cenę, dziś dokonałabym tego samego wyboru, ta ceramiczna się świeci jak ...:lol2::lol2: i już na dachu średnio mi się podoba, wolę matowe wykończenie:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 04.05.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 efi o co dokładnie pytasz? te karnisze to zwykłe plastikowe kupione w castoramie, schowane pod sufitem, był on wcześniej zrobiony aby powstało takie korytko, w salonie mam takie same Właśnie o karnisz, chciałam wiedzieć czy jest przytwierdzony do ściany czy do sufitu i już wiem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila622 12.05.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witam dopiero znalazłam Forum i galerię . Jestem ogromnie podbudowana, gdyz od przyszłego roku zaczynamy z mężem budowę Dracen.Mam pytanie,gdyz wnetrza wydają sie doś spore jak na pierwotne wymiary. Czy coś w Wtoim projekcie było zmieniane ( chodzi mi o poszerzenia ) DOM jest po prostyu piękny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts