Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 261
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to jest modrzew syberyjski, ja nie mam zastrzeżeń, ale ja z tych co drewno kochają

ja też :)

widzę że deski są ryflowane, czy pokrywałaś je jeszcze jakąś bejca czy lakierem? i jak po zimie? odświeżasz czymś? a zdradzisz ile płaciłaś za metr? razem z położeniem. Z góry dzięki

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Witam, Reni podczytuje twój główny wątek już od roku:) Notatki poczynione... Podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam... Mam tylko małe pytanko dotyczące dachu. Macie Tegalit Brassa (ktoś tu się pytał) jak sprawuje się po paru latach? Jestem przed wyborem dachówki i wacham się bardzo, jednak cena ceramicznej zabija... Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Kasia

Witam, Reni podczytuje twój główny wątek już od roku:) Notatki poczynione... Podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam... Mam tylko małe pytanko dotyczące dachu. Macie Tegalit Brassa (ktoś tu się pytał) jak sprawuje się po paru latach? Jestem przed wyborem dachówki i wacham się bardzo, jednak cena ceramicznej zabija... Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Kasia

od roku:eek::eek::eek::eek::eek: i dopiero teraz piszesz? No bój się boga kobieto:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ja z dachówki jestem zadowolona, wybrałam cementową ze względu na cenę, dziś dokonałabym tego samego wyboru, ta ceramiczna się świeci jak ...:D:lol2::lol2::lol2::lol2: i już na dachu średnio mi się podoba, wolę matowe wykończenie:yes::yes::yes:

efi o co dokładnie pytasz? te karnisze to zwykłe plastikowe kupione w castoramie, schowane pod sufitem, był on wcześniej zrobiony aby powstało takie korytko, w salonie mam takie same

Właśnie o karnisz, chciałam wiedzieć czy jest przytwierdzony do ściany czy do sufitu i już wiem. :)

Dzięki.

Witam dopiero znalazłam Forum i galerię . Jestem ogromnie podbudowana, gdyz od przyszłego roku zaczynamy z mężem budowę Dracen.

Mam pytanie,gdyz wnetrza wydają sie doś spore jak na pierwotne wymiary. Czy coś w Wtoim projekcie było zmieniane ( chodzi mi o poszerzenia )

DOM jest po prostyu piękny !!!