Gość 05.11.2001 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2001 Mam dzialke budowlana i chcialbym postawic na niej dom. Jakie dokumenty sa mi do tego potrzebne i jakie formalnosci z tym zwiazane musze zalatwic ? Jestem w tym "zielony", takze najlepiej krok po kroku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec 05.11.2001 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2001 Temat długi jak rzeka. Jeśli jesteś stałym czytelnikiem Muratora odsyłam do artukułu z nr 4/2001 str. 28-35 pt. "14 dokumentów, bez których nie wybudujesz domu" - temat jest tam dość szeroko opracowany właśnie krok po kroku - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2001 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2001 1) WZiZT2)warunki przyłączenia mediów: woda,prąd,gaz,kanalizacja3) uzgodnienia w Zakładzie Uzgodnień Dokumentacji Projektowych ZUDP4) ew. "odrolnienie"5)projekt domu6) plan zagospodarowania Polecam jednak na początek wizytę w Urzędzie Gminy (wydz.architektury lub odpowiednik). Np. w moim UG okazało się, że nie potrzebuję części dokumentów o których pisał Murator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 13.02.2002 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2002 Przepraszam nie byłam pewna, czy zwraca sie kobieta, czy mężczyzna. Jeśli jednak potrzebujesz dokładniejszych danych prosze o kontakt : [email protected] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: PIRAMIDKA dnia 2002-02-13 11:17 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts