iw1719499402 17.03.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Zastanawiam sie nad panelami,miały być dechy,ale za mało kasy zostaje.Potem zawsze można zmienić.Krono daje gwarancję nawet na 15 lat.Czy ktoś już to ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 18.03.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Zastanawiam sie nad panelami,miały być dechy,ale za mało kasy zostaje.Potem zawsze można zmienić.Krono daje gwarancję nawet na 15 lat.Czy ktoś już to ma? jesli to jest krono-pol to daruj sobie, byle co. nawed za darmo nie chcialbym tego miec u siebie, a i wrogowi nie zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ambaran bez loginu 18.03.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 czmirek, Czy mógłbyś,parę słów wyjaśnienia na poparcie opinii. Masz może takie u siebie albo ktoś ze znajomych Twoich ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 ja mam w nazwie same Krono- bez Pol. Pójdą do sypialni- biały dąb (nie pamiętam nazwy tego dębu) z systemem wyciszającym. Mam nadzieję, że będą OK. Kosztowały 60zł/m2- chyba niezbyt tanio. Wszystko okaże się w "praniu". Reszta podłóg będzie w dębie rustykalnym (parkiet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 czmirek, Czy mógłbyś,parę słów wyjaśnienia na poparcie opinii. Masz może takie u siebie albo ktoś ze znajomych Twoich ma? nie mam u siebie, ale widzialem jak to wyglada po kilku miesiacach. panele na laczeniach krusza sie, sa latwe do zarysowania, na stykach panele " wybrzuszaja sie", kolega nie mial kasy i kupil panele po roku z okladem klnie jak szewc, powiedzial ze nigdy wiecej laminat. w moim odczuciu panele sa zimne, ale dla dzieci to swietna slizgawka i tylko one sa zadowolone. nie przecze ze sa dobre panele jakosciow, ale kosztuja ok.70-90 zl w tej cenie mazna miec drewno np. czeresnia za 50-60 zl + cyklinowanie, ulozenie, lakierowanie 30-40 zl = 80-100 zl za drewno mojm zdaniem lepiej doplacic pare groszy i miec drewno w domu czmirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 18.03.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 W ten sposób to wszystko co tańsze to "be" i jak tak każdy chciałby do wszystkiego dopłacać - to nie wiem, czy połowa domów by powstała.Panele dobrej jakości (laminowane, np. Classena) można kupić już za 40-50 zł. Uzytkowałam i sprawdzały sie znakomicie. Wiadomo, że nie są idealne (trochę głośne - pies!) i nie nadają sie pod obrotowe krzesło. Przez 6 lat nic mi sie nie wybrzuszyło ani wykruszyło. za to podlogę można mieć w jeden dzień i wnosić meble. Odpada cyklinowanie, lakierowanie (droga chemia). Nie można wszystkiego potępiać w czambuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 W ten sposób to wszystko co tańsze to "be" i jak tak każdy chciałby do wszystkiego dopłacać - to nie wiem, czy połowa domów by powstała. Panele dobrej jakości (laminowane, np. Classena) można kupić już za 40-50 zł. Uzytkowałam i sprawdzały sie znakomicie. Wiadomo, że nie są idealne (trochę głośne - pies!) i nie nadają sie pod obrotowe krzesło. Przez 6 lat nic mi sie nie wybrzuszyło ani wykruszyło. za to podlogę można mieć w jeden dzień i wnosić meble. Odpada cyklinowanie, lakierowanie (droga chemia). Nie można wszystkiego potępiać w czambuł. do anna 99, kemat dotyczy paneli KRONO ja opisalem KRONO-POL ( mysle ze o takie chodzi autorowi postu ) a Ty piszesz o CLASSENI-e to juz inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 A czy ktoś zna/posiada Specfloor? Seria Queen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 18.03.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 w moim odczuciu panele sa zimne, ale dla dzieci to swietna slizgawka i tylko one sa zadowolone. nie przecze ze sa dobre panele jakosciow, ale kosztuja ok.70-90 zl w tej cenie mazna miec drewno np. czeresnia za 50-60 zl + cyklinowanie, ulozenie, lakierowanie 30-40 zl = 80-100 zl za drewno mojm zdaniem lepiej doplacic pare groszy i miec drewno w domu Moja odpowiedź dotyczyła głównie tego podejścia - po co panele, lepiej dopłacić i mieć drewno - phi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 po co doplacac , mozna miec posadzki betonowe phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 18.03.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Każda skrajność jest niedobra. Oby każdy umiał znaleźć "środek". Niekoniecznie złoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Rysiek S. 18.03.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ja to chcę kupić jak najtańsze. Są po 20-25 pln (także Classen). Czy to klasyczny szmelc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 a ja mam panele krono - tez klne jak szewc.Wybrzuszają sie , w miejscu rozkładania łóżka starte do mdf. Porażka.teraz będzie mnie czekało więcej roboty i dodatkowy koszt bo i tak za jakiś czas trzeba to będzie zerwać w cholerę. A mają 3 lata.Na gwarancję nawet nie patrzę bo zakładam że producent i tak znajdzie jakiś kruczek aby jej nie ponieść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 18.03.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ja obecnie też mam panele Kronopola i nie polecam.Jak moi przedmówcy mam problemy z wybrzuszaniem i wypaczaniem na łączeniach.Dodatkowo po 2 latach użytkowania wyglądają jak przechodziły po nich tabuny ludzi przez kilka dobrych lat. Mimo, że nie jest to temat o Classenie popieram Anne99 .We wcześniejszym mieszkaniu mieliśmy tej firmy i były super.Porównanie Classen a Kronopol jest jak niebo i ziemia . Zdecydowanie odradzam ww firmę. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dexter74 19.01.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Oglądałem początkowo wizyalnie panele do pokoju ~20m2. Spodobały mi się Krono 8271 Akacja PółnocnaSprawdziłem cenę - niecałe 30 PLN za m2. Hmmm, tanio, bo inne, którewpadły mi w oko (Arbiton) kosztowały ~100PLN za metr... Warte są te tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts