agusiazet 30.11.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam sąsiadów. Wszystko mi się u Was podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.11.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dzięki wielkie dobra kobieto za zdjęcia. Do odgłosów lodówki i zapachów z kuchni jesteśmy przyzwyczajeni już teraz, bo mamy okno łączące kuchnię z dużym pokojem Tak że to nie zniechęca mnie. Co do bałaganu, hm staram się nad nim panować, różnie z tym bywa ale co tam... Właśnie dla mnie to też jest problem, jak to zrobić żeby nie zagracić kuchni szafkami, a pochować wszystkie potrzebne graty. Mam nadzieję, że do rozwiązania. Najważniejsze jest dobre zaplanowanie, poszukiwanie różnych rozwiązań i wybranie najlepszego., Takie proste, a dlaczego takie trudne w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 30.11.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Janiseya to trzymam kciuki! ja też powoli się rozglądam, a tak już na 100% to się w to zaangażuję po nowym roku...Poluję na razie na oferty. A w jakim zawodzie szukasz? u mnie niestety nie obejdzie się bez dojeżdżania do pracy, bo w moim mieście szans nie ma :/ Ja też się z dojazdami liczę, staram się ogólnie o tym nie myśleć i tak jest ciężko. Pracy szukam w zasadzie w różnych sferach np. obsługa klienta, administracja biurowa, kadry. Chodzi o to aby się w ogóle gdzieś zaczepić, ale to nie jest takie proste. maldarec przytłoczona przedłużającymi się poszukiwaniami pracy;), nie mam na razie klimatów na inspiracje. Bardziej sobie to na zimę zostawiam, jak zastój będzie na placu budowy, ja kurs zakończę i trzeba będzie mieć zajęcie;). Rocia najgorsze jest to, że o tym czy kuchnia funkcjonalna przekonujemy się jak już się w niej "urzęduje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 01.12.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) agusiazet Witam sąsiadkę również Rocia Zgadzam się z tobą, że dobre rozplanowanie jest najważniejsze ale nie jest to takie trudne, po pierwsze wiesz co lubisz w swojej obecnej kuchni a czego nie i to jest już pierwsza podpowiedź. Druga to własne nawyki, ja np. zrezygnowałam z zabudowy szafek do samego sufitu bo w "starej" kuchni nigdy ich nie używałam, stały tam np. słoiki, których nie mogłam wyciagnąć bez pomocy krzesła. Teraz słoiki trzymam na półce w kotłowni, która jest obok kuchni i spełnia częściowo rolę spiżarni. Nie chcielismy tez zabudować lodówki meblami, a że od strony salonu mamy ściankę działową, więc od razu nasunął się pomysł, żeby tam wstawić lodówkę i szafkę obok niej. Wersja w projekcie wogóle nie wchodziła w grę, bo zwywarka do naczyń zajmuje 60 cm, czyli jedna szafka odpada i wtedy gdzie trzymać garnki? janiseya Trzymam kciuki za twoje poszukiwania pracy, dobrze wiem jak dołuje taka cisza, kiedy wysyła się CV i nie ma żadnego odzewu Jestem pewna, że uda ci się coś znaleźć. Pozdrawiam Edytowane 1 Grudnia 2011 przez maldarec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 01.12.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 maldarec ja praktycznie nie będę miała w kuchni szafek górnych, może w kącie, ale na pewno nie zawieszone wysoko. Ja jestem niewysoka, więc skakała bym po krzesłach tak jak teraz:mad:.U nas planowo lodówka ma być w spiżarce, no i tam też będą półki od podłogi do sufitu, czyli powierzchnia magazynowa będzie.A co do pracy staram się nie wariować i próbuję wykorzystać przerwę, wierzę, że po coś ona jest;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.12.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Maldarec pozwolisz, że zapiszę sobie zdjęcia Twojej kuchni w moich inspiracjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 01.12.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Maldarec pozwolisz, że zapiszę sobie zdjęcia Twojej kuchni w moich inspiracjach? Jasne, jeśli tylko chcesz . Myślę jednak, że kuchnia w twojej wersji powinna być oddzielona od salonu mini barkiem lub wersją z jednej str. stół a z drugiej szafka- wyspa. Mnie podobają się takie nowoczesne style, nie wiem jak tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.12.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Czytasz w moich myślach Od strony pokoju chcę barek, a od kuchni pod blatem barku półki (bo z otwieraniem szafki byłby problem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.12.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Jestem mam net od niedzieli ,jeszcze nie wszystko przewiezione np.duża szafa z przedpokoju która kiedyś stanie w naszej przyszłej sypialni teraz w gabineci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 18.12.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jestem mam net od niedzieli ,jeszcze nie wszystko przewiezione np.duża szafa z przedpokoju która kiedyś stanie w naszej przyszłej sypialni teraz w gabineci . I jak w nowym domku? Masz może album ze zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Przyszłam z rewizyta podejrzeć Twój dom, ale fotki zniknęły (tylko kuchnię można zobaczyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 19.12.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Własnie widzę, że znikneły , muszę je wgrać na inny portal niż fiotoszok i każdy post edytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 20.12.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Udało mi się edytować zdjęcia, chociaż pewnie w innej kolejności niż poprzednio ale sens postów został zachowany Z tematów wykończeniowych nic w naszej Fuksji nie przybyło ale w styczniu (mam nadzieję), uda się położyć panele na poddaszu (mąż będzie miał trochę wolnego). Ostatnio znalazłam bardzo fajną sofę do salonu, a później zorientowałam się, że jest bardzo podobna do sofy w salonie netki55 . Zobaczcie sami (ale nasza będzie w brązie): http://img266.imageshack.us/img266/6365/kreta.jpg A niżej jeszcze jedno porównanie elewacji Archonu i naszej od strony południowej: http://img208.imageshack.us/img208/7281/712j.jpg http://img192.imageshack.us/img192/5487/obraz044ok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 20.12.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Zamieszczam jeszcze jedno zdj. schodów w trakcie montażu, jeszcze nie były pomalowane:http://img338.imageshack.us/img338/2286/obraz427zm.jpg Edytowane 21 Grudnia 2011 przez maldarec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.12.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Śliczna ta wasza elewacja!!!! u was kolor dachówki jest czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 21.12.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Nie to grafit (wyglada jak czarny) lekko matowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.12.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dzięki bo mi się podoba taka kolorystyka właśnie i ciągle się wahamy czy antracyt czy czarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 23.12.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wesołych Świąt Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://cdn1.asteroid.pl/c4/a.fotka.pl/078/888/78888443_800_s.jpg Już po świętach, stary rok się kończy, jego blask już mija. Nowy 2012 do brzegu dobija.Życzę by był piękny, lepszy od starego,a Tobie przyniósł coś szczególnego.Same serdeczności, morze miłości,uśmiech na twarzy i to o czym marzysz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 31.12.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/szampanskiej_zabawy_szalonych_chwil_0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts