lukawojciech 24.11.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam, czy ktoś może mi poradzić w jaki sposób zmienić można kolor fugi, wyszedł nie za bardzo i nie mogę na niego patrzeć, Czy istnieje jakaś farba ??? Pomóżcie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 24.11.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Istnieje. Nazywa się "renowator do fug", kupisz tam, gdzie fugi.Istnieją tez skrobaki do fug, jeśli chciałbyś fugę wymienić całkiem. Ręczne (straszliwa katorga, bardzo łatwo poniszczyć same płytki) i w formie freza do założenia na małą wiertarkę, najlepiej multiszlifierkę. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 24.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Mapei Fugafresca . Zmienia kolor fugi na dowolny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 27.06.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Też radziłbym wymienić fugę całkiem, diamentowym skrobakiem zeskrobać, wyczyścić szczeliny i dać fuge elastyczną. Jeśli chodzi o kolorowe, to żeby kolor wyszedł taki sam jak na próbniku i żeby jakość była dobra to polecam [moderowano], bedziesz zadowolony. Edytowane 7 Lipca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adnre 28.06.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 hmmm, też wydaje mi się, że lepiej się trochę pomęczyć i całość sciągnąć, bo do zmiany koloru jakoś podchodzę z dystansem. A jaki miał być kolor docelowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.06.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Myślicie, że po pół roku problem jest nadal aktualny? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 28.06.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ha nie wykluczone ;p ale jak mowa to ja tez bym zeskrobał, moze i troche roboty, ale efekt lepszy i mozna porządną fugę położyć, taką jaką się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 29.06.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Myślicie, że po pół roku problem jest nadal aktualny? J. Dla autora wątku pewnie juz nie. Ale na bank znajdzie sie ktos kto bedzie mial podobny i wtedy znajdzie gotowa odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 04.07.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 No na tym polega idea forum, nie udało się pomóc wczesniej, ale wątek pozostaje i można do niego wracać, także jak powiedzialem wczesniej, w takim przypadku ja bym wymienił fugę i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adnre 04.07.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 można jeszcze próbować czyścić albo zmieniać jakimiś farbami ale jak dla mnie to tzw. robota głupiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts