pawel-driver 24.11.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam wszystkich proszę o poradę w kwestii obróbki komina a mianowicie: dach kryty blachodachówką komin systemowy obmurowany połówką klinkierem i teraz mam dylemat dekarz chce zrobić obróbki boczne komina oczywiście w cięte w komin ale dane na blachodachówkę a z tego co czytałem na forum powinno być pod blachodachówką, on twierdzi żę oba rozwiązania są dopuszczalne ważne żeby tylne obicie było pod blachą i teraz mam dylemat co robić . Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 24.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Blacharz ma rację. A najlepiej zastosować obie metody . Wtedy bez uszczelek i pewne na 100%. Podpowiedz mu to. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-driver 26.11.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 wczoraj byłem na budowie i okucie boczne komina jest zrobione pod blachodachówke i teraz to już nic nie wiem które rozwiązanie byłoby najlepsze, znajomy twierdzi że na blachę bo pod blachę może przeciekać, mam mętlik w głowie czy kazać przerabiać czy zostawić jak jest. Co wy na to ? proszę o porady!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 26.11.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Czy Ty nie umiesz czytać . Napisałem jasno . Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-driver 26.11.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Czy Ty nie umiesz czytać . Napisałem jasno . Jan. umie czytać ale które rozwiązanie jest lepsze bo jeśli na blachę to każe zmienić bo są na etapie kończenia obróbki komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 26.11.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ręce i nie tylko opadają. ' OBIE METODY NARAZ " Jan, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-driver 26.11.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ręce i nie tylko opadają. ' OBIE METODY NARAZ " Jan, dekarz twierdzi ze robi obicie pod blache albo na blache i nigdy nie stosował obu na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-driver 27.11.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 prosze o wypowiedzi fachowców co do okucia komina które rozwiązanie jest lepsze tj.okucie boczne komina pod blachodachówkę czy na blachodachówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 28.11.2011 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Oba poprawne. A najlepiej tak jak radzi Jan. Ostateczną decyzję podejmie Twój dekarz bo to on daje gwarancję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts