flaber14 24.11.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam Wszystkich użytkowników. Chciałbym się Was zapytać czy istnieje jakiś program w sieci (nie ukrywam że chodzi o coś darmowego) w którym w niezbyt skomplikowany sposób mógłbym zaprojektować sobie dach na swoim domu? Już nie wnikam tu żeby mi podał cenę takiego dachu to sobie sam wyliczę ale chciałbym na przykład wiedzieć ile mi na to potrzebnego będzie drewna, blachy, waty foli itp., to podstawia tego programu. Mam nadzieje że istnieje coś prostszego od AUTOCAD-a Szukałem coś w sieci ale wszystkie programy mają w sobie to że najpierw zbuduj dom (ściany) a potem dach (z czego się domyślam nie będzie to zbyt szczegółowy projekt) a mi chodzi o dość szczegółowa rzecz tylko i wyłącznie do dachu. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krizi 25.11.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ar-con 3D powinien ci wystarczyć choć w wersji demo jest dość okrojony to można wiele pocudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.11.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Nie ma czegoś takiego że klikniesz a to poda Ci Tówj dach ile co i jak. A ten Arcon za freee napewno to potrafi ? jak tak, moja pnia jest do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elka51 26.11.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Najprostszy i najtańszy "program": ołówek, zestaw ekierek i kilka arkuszy czystej kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 27.11.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 heh ludzie to myślą, że są takie programy że wpiszesz "dach nad domem dla kowalskiego" i samo się wymyśli, policzy i narysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krizi 27.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 W arconie można wpisać odpowiednio zmodyfikowane rzędne wysokości kondygnacji i po obrysowaniu murów zew i ustawieniu parametrów dachu na pewno go sam obrysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts