jack77w 24.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 witam.W związku z tym że na stronie oficjalnej NICE nie znalazłem nic o napędzie Nice SpidoKit czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć czym różni sięten model od modeli Spido Flor i Spido SmiloDystrybutor po tym gdy powiedziałem że montażysta zamontował mi ten napęd powiedział mi że jest to lepszy model od poprzednich ale w związku z tym że niestety miałem złe doświadczenia z tym dystrybutorem nie wierze w nic co on mówi.Miło byłoby gdyby wypowiedział się sam oficjalny przedstawiciel NICE lub jeśli takowy napęd jest w w sprzedaży to uaktualnił swoją stronę pozdrawiam forumowiczów Ps. zainteresowanych moimi przejściami z przedstawicielem bram garażowych na rejon Bielska-Białej i okolic zapraszam na stronę:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190968-Reklama(anty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 26.11.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 najlepiej zadzwoń do producenta/przedstawiciela i tam popytaj, forum moze być niezbyt dobrym źródłem technicznych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack77w 26.11.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 tak zrobiłemspidokit to tylko nic nie znaczący napis na pudełku a nie model napędusą dwa spido(flor i smilo) różniące się tylko radioodbiornikiem i tym że jeden ma dwa piloty a drugi jedeni oczywiście różnicą w cenie. Niestety nie zostało zapisane to w umowie i zamontowali mi ten tańszy mimo że ustaliliśmy ze będzie z dwoma pilotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monix78 28.11.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Spodokit, to po prostu zestaw spido.A zestaw spido flor ma radioodbiornik SMXI i 1 pilot. Spido Smilo ma radioodbiornik SMXIS i 2 piloty.Jestem od piątku szczęśliwą posiadaczką bramy Wiśniowski z napędem NIce (smilo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts