Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom rozłożyst z dom.pl

POEMA

Recommended Posts

• 4 months później...
  • Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 6 months później...
Witam serdecznie :)! Że też dopiero teraz wypatrzyłam Wasze dzieło !!! Muszę przyznać, że to niesamowite doświadczenie oglądać "swój" dom oczami innych. Cieszę się, że spotkałam Bratnie Dusze. Bardzo przeżywałam naszą budowę i miałam wszystko pod kontrolą. Mieszkamy już 1,5 roku. Nasze wnętrza różnią się sporo jak na moje oko. I dobrze. Kibicuję Wam od teraz ale za to bardzo intensywnie. Pewnie praca wykończeniowa wrze, dajcie znać bom bardzo ciekawa .

• 2 weeks później...

Witam

Jak miło, że ktoś tu zajrzał :)

Ja zaniechałam wpisów, bo trochę niesystematyczna jestem. Mieszkamy już od 10 miesięcy. Jeszcze sporo do zrobienia - oczywiście tylko pieniądze nas wstrzymują.

Faktycznie nasze domy różnią się zarówno stylem, jak i zmianami jakie wprowadziłam. Jak znajdę trochę czsu to powklejam zdjęcia.

Pozdrawiam

Agnieszka

O!!!! Bardzo ładnie ! Szczególnie podoba mi się rozwiązanie wejścia do spiżarni z cegłą i ozdobami na ścianach. Biała kuchnia- śliczna, wyspa efektowna. Podglądam na kominek- prezentuje się fajnie ( choć na drugim planie na fotce). Jak się mieszka? Wygodnie w parterówce? Wybór projektów nie był duży a ten dom jest naprawdę ekonomiczny w użytkowaniu, niewielka kubatura, wiele ścian wewnętrznych. Jakie macie ogrzewanie? Pozdrawiam serdecznie Agnieszka Edytowane przez dragna