dardurdka 18.09.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Wow!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.02.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witaj! Ładny domek i wnętrze sie zapowiada u Ciebie Zauroczył mnie jednak piękny grzejnik łazienkowy. Jaka to firma? Płytki też super. Przygotowuję się do realizacji trzeciej łazienki i stąd moje zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 04.02.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Hej Monika Płytki to Grespania Arte, a grzejnik Villeroy & Boch by Zehnder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 19.08.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Witam serdecznie ! Że też dopiero teraz wypatrzyłam Wasze dzieło !!! Muszę przyznać, że to niesamowite doświadczenie oglądać "swój" dom oczami innych. Cieszę się, że spotkałam Bratnie Dusze. Bardzo przeżywałam naszą budowę i miałam wszystko pod kontrolą. Mieszkamy już 1,5 roku. Nasze wnętrza różnią się sporo jak na moje oko. I dobrze. Kibicuję Wam od teraz ale za to bardzo intensywnie. Pewnie praca wykończeniowa wrze, dajcie znać bom bardzo ciekawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.08.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 wow!! ale kawał domu super będę podglądać Waszą wykończeniówkę, bo i u nas parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 22.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Dekor w łazience piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 04.09.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witam Jak miło, że ktoś tu zajrzał Ja zaniechałam wpisów, bo trochę niesystematyczna jestem. Mieszkamy już od 10 miesięcy. Jeszcze sporo do zrobienia - oczywiście tylko pieniądze nas wstrzymują. Faktycznie nasze domy różnią się zarówno stylem, jak i zmianami jakie wprowadziłam. Jak znajdę trochę czsu to powklejam zdjęcia. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 06.09.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Pokażę moją kuchnię. Brakuje jej jeszcze paru detali, ale i tak jest to najbardziej wykończone pomieszczenie w domu. Edytowane 6 Września 2013 przez POEMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.09.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Kuchnia bajeczna, ale już to wiesz Teraz widać kredens w całej okazałości, tez chciałabym jakiś ciepły drewniany akcent u siebie w kuchni... I nawet kominek widać, to ten sam portal? Proszę o więcej zdjęć - pięknie się prezentuje na szarej ścianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 19.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 (edytowane) O!!!! Bardzo ładnie ! Szczególnie podoba mi się rozwiązanie wejścia do spiżarni z cegłą i ozdobami na ścianach. Biała kuchnia- śliczna, wyspa efektowna. Podglądam na kominek- prezentuje się fajnie ( choć na drugim planie na fotce). Jak się mieszka? Wygodnie w parterówce? Wybór projektów nie był duży a ten dom jest naprawdę ekonomiczny w użytkowaniu, niewielka kubatura, wiele ścian wewnętrznych. Jakie macie ogrzewanie? Pozdrawiam serdecznie Agnieszka Edytowane 19 Września 2013 przez dragna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts