Arek H 25.11.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam, mam duży dylemat. Zdecydowany jestem z żoną na deskę barlinecką z nowej kolekcji "Smaki życia" - model Milkshake. Deska wygląda bardzo atrakcyjnie, a taki kolor nam pasuje do urządzanego mieszkania.Czy ktoś z was miał może podzielić się swoimi doświadczeniami z tą kolekcją? Deska jest po ok 200 zł za metr i to jest trójwarstwowa. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?97743-Deska-barlinecka-czy-polecacie-desk%C4%99-barlineck%C4%85.-Deska-barlinecka-w-u%C5%BCytkowaniu/page12Wątek o barlinku już znam i nie zachęca on do inwestowania w barlinka. Proszę o pomoc bo już sam nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Arek jak ci się podoba to kupuj, deska jak deska , niczego nowego w tej kolecji nie wymyślono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 25.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 tak jak Reni: jeśli Ci się podoba i pasuje... kupuj - ja mam zwykły jesion. Deska barlinecka dlatego, ze za mało zostało miejsca (wysokości) na deski. Wygląda dobrze. Ale jest delikatna. Mam schody z grubych dech jesionowych - też już zauważyłam jakieś wgniecenia.... Czyli elementy drewniane mają swoje wady i zalety obojętnie, jakiej są grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts