moniatek 25.11.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam. Mam do pomalowania boazerię, która będzie się znajdować wewnątrz pomieszczenia - salonu. Ta boazeria to właściwie deski elewacyjne, które stosuję się głównie na zewnątrz ze względu na szerokość i przedewszystkim odpowiednią grubość. Ja natomiast chcę takowe umieścić w salonie, mam tylko problem czym je pomalować, żeby uzyskać ładny oraz praktyczny efekt. Co proponujecie? Lakier, lakierobejca, a może wosk do drewna? Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 27.11.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Wszystkie opcje są dobre, zależy co tobie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 01.12.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 dokladnie tak, mozesz tez uzyc farby do drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 01.12.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja maluję nasze boazerie białą akrylową farbą do drewna. Na razie za mną sufity a przede mną boazerie w hallu i częściowo w kuchni. Też będą malowane emalią akrylową. Jak wychodzi, zobacz sobie na fotodzienniku. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 02.12.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 dokładnie, wszystko z wymienionych środków się nadaje, teraz wybór pozostaje w Twoich rękach, ja bym stawiał na farbę do drewna i pokombinowałbym coś z kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 04.12.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 tak, troche koloru dobra sprawa, bo biała boazeria mi osobiscie kojarzy sie okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 05.12.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 biała boazeria to raczej na zewnątrz jest, pełniąć rolę elewacji, przynajmniej ja się tak spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzado 05.12.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ja maluję nasze boazerie białą akrylową farbą do drewna. Na razie za mną sufity a przede mną boazerie w hallu i częściowo w kuchni. Też będą malowane emalią akrylową. Jak wychodzi, zobacz sobie na fotodzienniku. Pozdr Mam pytania: 1. jaka to farba (producent ew nazwa) 2. ile kładliście warstw 3. jak z kryciem (widać usłojenie drewna, czy jest tylko czysty biały kolor) 4. z jakiego drewna to boazeria (świerk sosna) Z góry dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts