MagdaZZZ 03.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ale ten drweniany regał, to ten przy drzwiach? (chyba przy drzwiach;) bo nadal nie wiem, gdzie są drzwi...) Ten narożny?A to co jest nowe? Ta szafka rtv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ej, nie martw się kolorem włosów Jest fajnie. Mi zawsze wychodzą prawie czarne na początku. I nieważne czy farbuję jasnym czy ciemnym brązem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Obok tego drewnianego stoi drugi dłuższy i an końcu są drzwi. Drugiego regału nie robiłam zdjęcia bo jest na nim wszystko . Tak szafka i teoretycznie narożnik. Więc nie tak dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ale drzwi od tego pokoju chce się pozbyć. Raz na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ej, nie martw się kolorem włosów Jest fajnie. Mi zawsze wychodzą prawie czarne na początku. I nieważne czy farbuję jasnym czy ciemnym brązem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Na książki i płyty nadal proponuję płytką bestę. Można drzwiczki dokupić I już się nie wtrącam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No dobrze... moze teraz zadam drastyczne pytanie - i mnie zabiją, zlinzują tu wszyscy:oops: Ile kosztował ten stolik rtv z tą półką? Majątek jakis, ze nie można sie tego pozbyć... no, delikatnie mówiąc, strasznie mi sie nie podoba;) (choć oczywiscie jak zawze - ma się podobać tobie, a nie mnie:lol2:) - ale pytałaś o zdanie, prosiłaś o radę, no to mówię co myślę... proszę się na mnie nie obrażać Regał i tak będziecie potrzebowali nowy, to ja bym naprawdę polecała tengo Liatorpa... a z nim można mieć piękny kąt telewizyjny... Co macie w holu? Jak wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) O cholera majątek i to nawet nie wiem ile. Sądzę że drożej kosztował moj wczorajszy zakup butów Edytowane 3 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Na książki i płyty nadal proponuję płytką bestę. Można drzwiczki dokupić I już się nie wtrącam. Ja ci tu dam nie wtrącac się WRRRR wtracac wtracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Madziu ja nie jestem z tych obrażalskich. Każda uwaga jest cenna Co do holu (za duzo powiedziane). Na dzień dzisiejszy mam tylko takie zdjęcia Pusta ściana. Tu może lustro ajkieś dam albo zdjęcia. <a href=http://images41.fotosik.pl/1195/175c63bf40f7bdcdmed.jpg' alt='175c63bf40f7bdcdmed.jpg'> Edytowane 3 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja ci tu dam nie wtrącac się WRRRR wtracac wtracac O rety, warcżą Przepraszam, może już pisałaś. Jaki chcesz mieć układ mebli? To co Magda proponuje jest inne niż to co masz. Dobrze mi się wydaje? Podoba Ci się, czy wolisz zostać przy obecnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) To są dwa inne światy . Ja bym najchetniej chciała mieć świat Magdy i Twój :rotfl:. Ja to jestem jak dziecko podoba mi się wszystko . Układ mebli ... . Może tak najlepiej takie zebym mogła z nimi "chodzic". Mam jakieś fazy od czasu do czasu i lubie robić małe przemeblowania. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witam się Jak nie jesteś obrażalska to na dzień dobry błaaagam pisz "oto" a nie "o to" . Teraz przystępuję do zasadniczej części : nie bardzo wiem w jakim stylu chcesz się urządzić i wyremontować. Jesli tylko na dwa lata to przydałoby się to zrobić niewielkim nakładem kosztów żeby coś zostało na nowe lokum i jednocześnie żeby Ci się podobało. Rozdwojenia jaźni dostaję ponieważ to to pod tv jest nowoczesne, narożnik dosyć też a do tego piszesz, że chcesz poduszki kojarzące mi się ze stylem francuskim . Czy ten kremowy kolor ścian to na pewno dobry wybór? Nie wyjdzie żółto? Bo żółty z granatowym narożnikiem niekoniecznie . Mogłabyś pomierzyć salon, zrobić w paincie rzut z góry i nanieść tam meble, które na 100% zostają + spis tego czego potrzebujesz . Grzejnik musicie wymieniać? Źle grzeje? ja lubię takie Tak sobie myślę, że to co jest drewniane a nie podoba Ci się kolor i musi zostać zawsze możesz przemalować (regał czy cuś). W holu już całkiem się zgubiłam bo widzę maskę czy ona do czegoś nawiązuje? Ma być częścią galerii? A może w takim razie więcej masek/akcentów w tym kierunku? Wiem, dużo pytań ))))) ale tak trza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ups ale gafa . Maski odpadają. Nie lubię. Tą mam ale to ze względu na innych domowników którym się ona podobała . Kolor pokoju ma być kremowy ale bardzo jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 senmon Zróbmy tak. Ty wklejasz 5 zdjęć inspiracji. 5 Tobie najbliższych. Wklejasz plan mieszkania, a przynajmniej pokoju. (Moja wyobraźnia trochę się pogubiła.) Wklejasz wymiary tych mebli, które muszą zostać. I będziemy wszystkie myśleć. Jeśli będziesz chciała, to Ci jakieś wizualki zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jest mi strasznie głupio że tak Was wykorzystuje. Jeżeli nie sprawi to Tobie problemu to tak się umawiamy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 nu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Pytałam o hol dlatego, bo pomyślałam, że z tego stolika fajną ławkę do holu można zrobić Tylko materacyk łądny na nią rzucuć - taka myśl mnie naszła - jakby się tu jej pozbyć, ale nie wyrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Pytałam o hol dlatego, bo pomyślałam, że z tego stolika fajną ławkę do holu można zrobić Tylko materacyk łądny na nią rzucuć - taka myśl mnie naszła - jakby się tu jej pozbyć, ale nie wyrzucać :rotfl::lol2: Zmykam spać dziewuszki. Dobrej nocki życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts