pawko 18.03.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 wieniec żelbetowy ? wczoraj go wylaliśmy i nie wiem czy przy takiej temperaturze i wilgotności powietrza mam go polewać wodą .a jeżeli tak to jak często i jak długo ?pzdrpaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko 18.03.2004 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 podciagam watek ... czy nikt nie wie czy należy pielęgnować beton na wieńcu o tej porze roku ???????pzdrpaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 18.03.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Jeżeli jest to beton z betoniarni, będzie to mocny dobry gatunkowo towar; beton kręcony na budowie jeżeli miałeś dobrych fachowców też powinien szybko wiązać. Powiem tak ja bym polewał jak beton zacznie porzędnie wiązać i zmieniać kolor. Polewaj rozproszonym strumieniem wody, myślę że 2-3 razy dziennie starczy. Ja mój strop i wieniec wylewałem w sierpniu - to się dopiero napolewałem ale beton wyszedł mocny i jest OK. Pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko 18.03.2004 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 dzieki Tomku ! dodam ze towar bym z betoniarni i murarze twierdzili ze jest to bardzo dobry towar .pzdrpaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts