mazurzyna 25.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ja w temacie. Bardzo mi się podobają te płytki i chętnie zobaczyłabym jakieś zdjęcia, także jeśli ktoś ma to byłabym ogromnie wdzięczna A tu link do płytek jak ktoś nie zna http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/rovere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabi3 05.05.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 odswieżam temat, chcemy kupic takie płytki tylko nie wiemy jak z ich użytkowaniem na co dzień? Może ktos wie jak wyglada gatunek I i II? Albo jakies zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inezka_81 14.07.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 podbijam - może ktoś się podzieli opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trantitel 12.08.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 ciezko znalezc opinie o tych plytkach, niech sie ktos odezwie Na wizualizacjach wygladaja ladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OjStary 16.08.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 .Również mnie interesuje płytka Rovere Bianco by My Way .Od pierwszego pytania minęły prawie cztery lata ....Czy naprawdę nikt nie kładł tych płytek ?Jak wyglądają, jak się je czyści, jakieś opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asionder 23.01.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Witam, ponawiam pytanie, własnie zastanawiamy się nad zakupem tych płytek do otwartej powierzchni ( cały dół domu ).czy ktoś może coś doradzić, przesłać opinię lub zdjęcia? będzie to bardzo pomocne w podjęciu decyzji - boję się że rozmiar 14,8 x 90 cm może być za krótki iżel wyglądać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts