Gość elka51 28.11.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 zamiast gównianych skrzynkowych lepiej takie z nawiewnikani A czy ja pisałam o "gównianych"? Chyba nie... Poogladaj sobie nowoczesne drewniane okna skrzynkowe i zapoznaj sie z rozkładem temperatur w takiej przegrodzie w porównaniu do tandetnych okien PCV zanim coś głupiego napiszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 28.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) A czy ja pisałam o "gównianych"? Chyba nie... Poogladaj sobie nowoczesne drewniane okna skrzynkowe i zapoznaj sie z rozkładem temperatur w takiej przegrodzie w porównaniu do tandetnych okien PCV zanim coś głupiego napiszesz. co to jest PCV wg ciebie ? Edytowane 29 Listopada 2011 przez kangaxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 29.11.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A czy ja pisałam o "gównianych"? Chyba nie... Poogladaj sobie nowoczesne drewniane okna skrzynkowe i zapoznaj sie z rozkładem temperatur w takiej przegrodzie w porównaniu do tandetnych okien PCV zanim coś głupiego napiszesz. Nie każdy chce płacic duzą kasę za drewniane nowoczesne okna skrzynkowe tylko po to aby mieć lekko lepsze parametry techniczne od "tandetnych okien PCV". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 01.12.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A mnie się zawsze wydawało, że okna są do oświetlania wnętrz i po to, żeby je czasem otworzyć i obsobaczyć kogoś "po tamtej stronie okna"...(widziałem parę razy).Chłop ma hodowlę grzyba a wy o oknach...Tu wentylacja dobra jest potrzebna.MEBLE WŁAŚCIWE, DOBRZE SKONSTRUOWANE I DOBRZE ZASTOSOWANE!!!Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts