Fidelis 26.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Cześć,mam pytanie o Wasze doświadczenia z preparatem do POŚ o nazwie jak w temacie.Czy ktoś z Was stosuje? Czy jest to środek wydajny versus zapewnienia producenta w instrukcji stosowania, czy dawki trzeba np. dublować...? Próbowałem mailem wyjaśnić z poznańskim producentem (?) - firmą Bros, pewne kwestie dotyczące np. dawkowania (szczególnie w części ilości preparatu per m3 oczyszczalni), ale zostałem "koncertowo olany". Cóż, taki "stajl", taka "korporacyjna" kultura. Ale nic to. Pytam o Wasze doświadczenia z tym preparatem, bo instrukcja stosowania napisana jest chyba po pijaku i pozostawia wiele do życzenia...Pytam też, bo dostosowałem się ściśle do zapisów tej instrukcji, a efekt mizerny... (np. zero kożucha) PSjestem posiadaczem POŚ dwukomorowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radi79 29.11.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Używałem ten preparat do szamba w celu zmniejszenia smrodu. Sypałem dawki nieco większe niż zalecane i powiem szczerze, że nie zauważyłem jakiejkolwiek różnicy w stosunku do okresu kiedy nic nie sypałem. Nie wiem jednak jak się zachowuje w POŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidelis 14.02.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Na pewno - żadnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts