Barbara74 27.11.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jaka jest minimalna odległośc wkłądu od ściany?Mam wąski pokój i każdy cm. sie liczy ,wybałam też wkłąd jeden z najmniej głębokich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 28.11.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jaka jest minimalna odległośc wkłądu od ściany?Mam wąski pokój i każdy cm. sie liczy ,wybałam też wkłąd jeden z najmniej głębokich Przy stalowym wkładzie min. to 5cm o ile nie zaleca inaczej producent. Takie wartości gdzieś tu krążyły po forum i takie ja dostałem od swojego wykonawcy. Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 29.11.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jaka jest minimalna odległośc wkłądu od ściany?Mam wąski pokój i każdy cm. sie liczy ,wybałam też wkłąd jeden z najmniej głębokich Najmniej głęboki czyli jaki model ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts