Gizela 21.12.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Wielkośc działki zmusza mnie do szukania innych projektów. Może mi ktoś zechciałby wyrazić opinię na temat Skrzata z pracowni http://www.domoweklimaty.pl? Chciałabym powiększyć garaż na dwa stanowiska, mieć dyżą sypialnię nad garażem a zjednego pokoju na górze zrobić garderobę z pralnią. Może macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.12.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Skorzystaj z opcji "Szukaj"Trochę o tym projekcie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 23.01.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Mam prośbę o wyrażenie swych opini na temat projektu SKRZAT pracowni http://www.domoweklimaty.pl Będę bardzo ale to bardzo wdzięczna. Chcę tylko powiększyc garaż na dwa stanowiska i dobudowc tam kotłownię i pomieszczenia na sptrzęty itp. ogrodowe. Z kotłowni zrobić pomieszczenie gospodarcze - pralnię itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 23.01.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Całkiem ładny projekcik.Plusy:dodatkowy pokój na parterze.duży salon i kuchnia,spore pomieszczenie gospodarcze,poddasze nad tarasem, Minusy:niepotrzebna spiżarnia przy kuchni,spory Hall,mała łazienka ,ogromne wejście do salono - jadalni,(spora ucieczka ciepła),podwójne okna połaciowe od frontu Garaż może zlicowałbym ze ścianą budynku i zrobiłbym tam kotłownię.Bryła budynku bez uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 23.01.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Też mi się podoba,i uwagi mam takie same jak pado (on sie zna na rzeczy ) Rzeczywiście nie jest to mały skrzacik, to kawał domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 24.01.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dziękuje Kasiu i Pado za cenne uwagi. Chcę zlikwidować spiżarkę, bo jest w "dziwnej lokalizacji" myślę gdzie ją umieszczę, chciałabym mieć ją mimo wszystko , łazienkę na dole chcę powiększyć o prysznic kosztem pomieszczenia gospodarczego w której ma być pralnia a kotłownię przenieść do garażu (powiększając go oczywiście- ma być na eko-groszek), okna połaciowe z przodu zrobiłabym pojedyńcze. W pokoju tym 11 m chcę zrobic garderobę a w drugim jest jeszcze drugie okno i wydaje mi się, że nie ma takiej potrzeby(niepotrzebna strata ciepła od północnej strony) PROSZĘ O JESZCZE O UWAGI Może mi podsuniecie jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 24.01.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A może spiżarnię można zrobic pod schodami, jeśli będą betonowe, słyszałam tez o pomyśle obniżania podłogi pod schodami o np 40 cm , moze to jest pomysł jakiś. Łazienkę na dole rzeczywiście można powiększyć , tylko trzeba też przesunąć okno w pom gosp. Jesli macie wjazd na działkę od północy, to ten pokoik mógłby być od południa ,a łazienka i pom, gosp. od północy, tak jak to jest w naszym projekcie na przykład(chociaż u nas powinnobyć tak jak jest u ciebie , bo amy wjazd od południa ale przecież nie można mieć wszystkiego) ale za to schody masz od wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 25.01.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Tak to może i dobry pomysł z tą spiżarką pod schodami. Na projekcie widzę, że jest tam miejsce a może sie mylę. Projekt będzie jeśli już to w odbiciu lustrzanym. Wjazd od strony północno-wschodniej to chyba dobrze myślę o tym lustrzanym odbiciu. Zawsze mam z tym problem. Nie ma to jak w południe jechać na działkę i zobaczyć co i jak ale w południe jest na godz 11 To chyba myślenie mam dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 25.01.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Tak to może i dobry pomysł z tą spiżarką pod schodami. Na projekcie widzę, że jest tam miejsce a może sie mylę. Projekt będzie jeśli już to w odbiciu lustrzanym. Wjazd od strony północno-wschodniej to chyba dobrze myślę o tym lustrzanym odbiciu. Zawsze mam z tym problem. Nie ma to jak w południe jechać na działkę i zobaczyć co i jak ale w południe jest na godz 11 To chyba myślenie mam dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 25.01.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Albo po prostu zabrać ze sobą kompas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 25.01.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No tak to takie proste. Mam jeszcze stary po dziadku pamiątkowy. Aż mi głupio ....że nie pomyślałam. Czyję się jak bym szkołę podstawową ominęła dużym łukiem ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 28.01.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam ponownie. To jak może jeszcze ktoś wygłosi swoja opinię, jakieś rady w sprawie Skrzata. Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 30.01.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to ja tylko wyciągam z ogonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 26.02.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 27.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam,Czy ktoś zbudował już albo dopiero buduje według projektu "skrzat" z pracowni "Domowe Klimaty" ? http://www.domoweklimaty.pl/projekty-domow/wszystkie/projekt-2325_skrzat. Mamy zamiar zacząć budować ten domek na wiosnę 2012r. Projekt bardzo nam się podoba :pow. 162m2. , prosty dwuspadowy dach. W tej chwili jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. Bardzo jesteśmy ciekawi jak wygląda w rzeczywistości dom z projektu "skrzat". Planujemy tylko niewielkie zmiany w projekcie: dorobimy drzwi z kotłowni do garażu i z garażu na zewnątrz, taras przeniesiemy chyba z boku. Poza tymi zmianami wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 27.11.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Zapomniałam dodać że będziemy budować odbicie lustrzane ....w wielkopolsce...i że bardzo nam zależy na kontakcie z kimś kto już budował "skrzata":yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts