pmiskow 18.03.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Mam mały dylemat, jakie zmiany można jeszcze wprowadzić w trakcie budowy aby budynek został odebrany. Zaczynam właśnie budowę ale zawaliłem jedną sprawę mianowice szerokość garażu która w obecnej chwili wynosi 3m. Garaż jest płączony i przylega budynku dłuższą ścianą i czy mogę go poszeżyć a jeśli tak to o ile. Również projektant zawalił do okno połaciowe wstawił mi od północnego zachodu a ja chciałem od połódniowego wschodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBQ 18.03.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Zrob korekte projektu i zglos zmiany do Starostwa Powiatowego. Projektant powinien Ci to zrobic w cenie tego co juz zrobil skoro zawalil. Ewentualnie zlec zmiany innemu projektantowi o ile sa mozliwe tu mysle glownie o garazu. QBQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts