Xerses 05.10.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Tak, ja po przemyśleniu sprawy również zamówiłem Pieklorza bytomskiego [z Nikomax na Żernickiej - bo tam od kilku lat mają najlepszy węgiel we Wrocławiu o czym nieraz się przekonałem] - jutro przyjedzie to pochwalę się jak wygląda [podkreślałem, że musi być suchy a worki mają mieć wagę +-0,3 kg], więc jeśli chcesz wstrzymaj się z zamówieniem to będziesz miał informację z pierwszej ręki. Cena za Pieklorza to 880 zł/tonę. Oki spoko poczekam na info. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppietrz 05.10.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 U mnie w tym roku ponownie ekogroszek z kopalni "Wieczorek". Płaciłem 830 zł/tona z transportem. Na razie na małych mocach spala się bardzo dobrze. Nie widzę spieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 06.10.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Oki spoko poczekam na info. Dzięki Niestety trochę się zawiodłem, ale ostatecznie go wziąłem. Na plus waga - dokładnie 24,9 kg, więc póki co najlepiej z testowanych Pieklorzy, ale niestety pan przez telefon obiecywał, że jest suchy a przyjechał mokry [nie bardzo bo z worków nie cieknie, ale nawet bez otwierania widać, że jest mokry], drugi minus to słabe worki - te kolory kremowego [jest kilka różowych i te są ok] bardzo łatwo się rwą przy podnoszeniu, więc trzeba bardzo uważać. Podsumowując: szału nie ma, ale te z Bierutowa miały większą niedowagę i są tak samo mokre, więc to chyba na razie najlepszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 06.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Suspenser i tu się z Tobą nie zgodzę Lepiej kupić luzem,dosuszyć i zapłacić osiłkowi za poworkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 06.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 kurde to ja dzisiaj byłem osiłkiem bo sam sobie workowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 06.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Czp sport to zdrowie Workowanie- osiłek bierze 20zł od tony. A ile trzeba przepłacić za workowany? Ok. 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 06.10.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Jasne potwierdzam workowanie to sport - ale tylko workowanie dla siebie ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 06.10.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Suspenser i tu się z Tobą nie zgodzę Lepiej kupić luzem,dosuszyć i zapłacić osiłkowi za poworkowanie Przez całe lato i obecnie początek jesieni tylko jeden "osiłek" zapytał: panie po ile luzem. - niestety nie prowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 06.10.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 \ więc to chyba na razie najlepszy wybór. Bo ode mnie w tym roku nie próbowałeś, hehe Zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 07.10.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Czp sport to zdrowie Workowanie- osiłek bierze 20zł od tony. A ile trzeba przepłacić za workowany? Ok. 100zł u mnie (w lipcu kupowałem) luzem 820 zł/t, workowany 870 zł/t. W workach jest po około 27 kg, nie ważą dokładnie w każdym worku, ładują ile zamawiasz, a ostatni worek dosypka do wagi. Podobno to Ekoret (worki zgrzewane, opisane że z Kazimierza-julisza i miejsce pakowania adres składu), wypala się dobrze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.10.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Suspenser i tu się z Tobą nie zgodzę Lepiej kupić luzem,dosuszyć i zapłacić osiłkowi za poworkowanie Jasne, tylko trzeba mieć jeszcze miejsce na suszenie węgla luzem a ja takowego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.10.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Bo ode mnie w tym roku nie próbowałeś, hehe Zdrajca Bo nie miałeś Pieklorza tylko Jaret Plusa a ja z Pieklorzem sobie świetnie radzę. Poza tym dość długo kombinowałem z czeskimi i chłopaki z grupy w tym czasie już kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Bo nie miałeś Pieklorza tylko Jaret Plusa a ja z Pieklorzem sobie świetnie radzę. Poza tym dość długo kombinowałem z czeskimi i chłopaki z grupy w tym czasie już kupili.Czyżby jakieś zakupy mnie ominęły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.10.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Czyżby jakieś zakupy mnie ominęły?? To jeszcze nie mieliście dostawy ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172761-Grupa-z-okolic-Jelcza-Laskowic-kupuj%C4%85ca-ekogroszek-latem-2011/page5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 08.10.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 A co powiecie na pieklorza chwałowickiego lub jakoś tak nazwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 To jeszcze nie mieliście dostawy ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172761-Grupa-z-okolic-Jelcza-Laskowic-kupująca-ekogroszek-latem-2011/page5No właśnie ja nie . Podpytam zatem tam Karoki jak się sprawy mają. całe szczęście przedwczoraj udało mi się kominek odpalić więc póki co na drewnie jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ko12 09.10.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dobry, suchy ekogroszek można kupić na terenie kraju - niska cena wraz z dostawą- tel 509 637 149. Kupujący m.in. na Allegro wystawili firmie same pozytywne komentarze, co można sprawdzić - a to świadczy o rzetelności firmy. Dodatkowo jeśli firma sprzeda dzięki tobie (można razem ze znajomymi kupić) min. 10T węgla dowolnej postaci dodawany jest tablet gratis. Warto tam zadzwonić i dopytać o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.10.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 ko12 - i oczywiście Ty nic wspólnego z tą firmą nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 09.10.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 09.10.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 dobra autoreklama dźwignią biznesu. I do tego tablet gratis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts