mkmk10 28.11.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam, proszę o pomoc - mam mieszkanie wysokie na 2,55 i chciałabym dać listwy proste np takie jak tu LISTWA PRZYSUFITOWA NMC LX75 75x70mm 2mb Wieruszów ale wydaje mi się ze to jest trochę za szeroka ...albo są za wąskie np na 3 x3 albo 7x 7,5 cm i teraz którą wybrać żeby nie przesadzić?? na dole będą listwy białe na ok 10 cm http://forum.muratordom.pl/images/smilies/sad.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 28.11.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 a przy tak niskim mieszkaniu konieczne są te listwy? Może lepiej byłoby pomalować wszystko - ściany i sufit jednym jasnym kolorem, żeby "zgubić" wrażenie niskiego pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkmk10 28.11.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 tak konieczne ze względu na duże szpary między ściana a sufitem a poza tym podoba mi się takie wykończenie...wiem ze we wnętrzu 3 metrowym by to ładniej wyglądało ale co zrobić.....wnętrza nie podwyższę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts