Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Totalnie szary dom

Recommended Posts

Bardzo podoba mi się dobór kolorów , szarość pięknie się komponuje z dębem . Ale kuchnia ... jest ładna , to prawda , ale jak dla mnie zupełnie niefunkcjonalna , nie wiem jaki tryb życia prowadzicie , może mało gotujecie (ja zresztą też , ale nie zaprojektowałabym takiej kuchni ) . Dle mnie gotowanie w Twojej kuchni byłoby koszmarem , ten półwysep jest za mały , kuchenka zaraz przy ścianie i zlew zaraz z brzegu , za mało bletu roboczego .. noo chyba że z drugiej strony . Wysoko umieszczone okno daje ponure wrażenie . Jak się odnajdujesz w takiej kuchni ?

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo podoba mi się trio: kuchnia, jadalnia, salon.

Pięknie, konsekwentnie, cudne połączeni bieli + szarości + koloru dębu!

Macie świetne okiennice zewnętrzne, bardzo fajnie zaplanowane na froncie domu - tylko po 1 stronie okna, nie po 2 - to taki nowoczesny pazur na elewacji!

Witam

lea, zasłony to Merete z Ikei

deyah, szukam nazwy tapety, ale nic z tego, kupowałam na allegro

reni, witam, ale u Cebie bywam, i podziwiam :)

casse, meble to Klose lifeline

syberia, dzięki, a w kuchni jakoś daję radę, półwysep ma wymiary 200x120cm,jest ogromny, a korzystam zwykle z całego stojąc z po jednej stronie, jestem dośc wysoka

okno kuchenne jest od strony północnej, w dodatku mam tam blisko sąsiadów, dlatego też jest tak wysoko, aby cały salon nie był widoczny jak na dłoni. Ja chciałam z tego okna całkowicie zrezygnować, tylko mąż się nie zgodził, bo jak to będzie wygladac z zewnątrz...

Sharlotka, dzięki wielkie za miłe słowa, a okiennice są "ślepe", unieruchomione gwoździami

• 2 weeks później...
  • 1 year później...

• 1 month później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
  • 8 months później...