mother24 28.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A ja się witam i od razu mam parę pytań. Ogólnie bardzo mi się podoba się. MOżesz napisać co to za lampy w salonie i nad stołem ??? i co masz na elewacji - boazeria - z czego? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 agalind płytki pod prysznicem ułożone są tak jak pozostałe, tylko wklejona jest 1/4 płytki szraej A pamiętasz jakie to płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 29.11.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) A pamiętasz jakie to płytki? Wczoraj próbowałam sobie przypomnieć, ale nic z tego nie wyszło. Dzisiaj poszło lepiej, to Azteca Elements R40. Na elewacji mam zwykły nasz polski świerk , a nad stołem i w salonie lampy z marketu. Planowane były inne, ale wyszło jak wyszło:/ Edytowane 29 Listopada 2011 przez Zakrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 29.11.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Hej Zakrzów.Twój domek wychwalałam juz w dzienniku ale tu mnie zaskoczyłaś lampami.Napisz prosze w którym markecie kupiłaś te przeźroczyste łezki. Ja gdzieś w sieci znalazłam taka pojedynczą i zastanawiam sie nad kupnem ale nie wiem jak z utrzymaniem czystości.Nie zbiera sie w srodku kurz? i co to za zarówka w nich jest - takie fajne maleństwo.... I jak juz tak pytam to zapytam jeszcze czym bejcowałaś czy lakierowałas tego świerka na zewnatrz przy oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 29.11.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Lampy zakupione w Castoramie. Łezki z zewnątrz się kurzą, trzeba co kilka dni je przecierac. Natomiast w środku nie ma możliwości zbierania się kurzu, ponieważ są nagwintowane i przykręca się je do tego srebrnego patyczka. Żarówki ogólnodostępne, w normalnej cenie. Kłopot będzie, gdy rozbije się klosz, bo prawdopodobnie takiego nie dokupię. Będę miała pretekst do zmiany całej lampy Zakupiona była pod wpływem emocji, ale na razie nie żałuję, bo taniutka była. Wcześniej planowałam podobną, ale z 1 z przodu I kiedy już uzbierałam pieniążki to kupiłam w casto ... Deski na elewacji malowane najpierw drewnochronem , a potem sidoluxem extra, kolorem złoty dąb. Idealnie zgrał się z kolorem okien No ale jestem przygotowana na to, że będą do malowania co drugi sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.11.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Zakrzów bardzo miły domek. Mam to samo pytanie co Jaksie, jak mebelki w pokoju syna? Zadowoleni jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 30.11.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Mebelki w pokoju syna jak i w sypialni, z tej samej firmy, są ok. Jak nowe! Jedyne zastrzeżenie jakie mam to do biurka, które nie ma deski wzmacniającej od spodu i trochę się gnie lewa "noga". Rok temu to biurko było dostępne tylko na prowadnicach w komplecie z łóżkiem, co nam nie pasowało. W tym roku dzięki przedłużeniu jednego boku biurko jest niezależne od łóżka, a jednocześnie można je przesuwac nad łóżkiem, co nam bardzo odpowiada, niestety ten dorobiony bok gnie się do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.11.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Piękny dom , chociaż bardzo różni się od mojego to mi się podoba , bo chyba każda z nas mogłaby mieć dwa domy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Wczoraj próbowałam sobie przypomnieć, ale nic z tego nie wyszło. Dzisiaj poszło lepiej, to Azteca Elements R40. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 30.11.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Piękny dom , chociaż bardzo różni się od mojego to mi się podoba , bo chyba każda z nas mogłaby mieć dwa domy:rolleyes: Pięknie dziękuję Ja mogłabym zamieszakać chyba w kilku domkach z fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 to moze się będziemy wymieniać co pół roku, każdy będzie zadowolony i nie będzie marudzić że gdzie indziej jest ładniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Hej Przylazłam za agalind Bardzo przyjemny domek. Najbardziej podoba mi sie łazienka szaro-drewniana i kuchnia z jadalnia i salonem. A poniewaz jestem na etapie stołu do jadalni to moje pytanie o wymiar Twojego (stołu oczywiście )- jaki jest długi? Widzę że na jednym ze zdjęc są ustawione 3 krzesła z jednego boku, na reszcie tylko 2. Czy ciasno jest przy 3? A co do "połowicznej" szafy w wiatrołapie to jedynym sposobem było zrobienie jej w kolorze i fakturze ściany - wtedy nie rzucałaby się w oczy. Ale tak jak piszesz - najważniejsze że pojemna To też istotne !!! Pozdrawiam to moze się będziemy wymieniać co pół roku, każdy będzie zadowolony i nie będzie marudzić że gdzie indziej jest ładniej:D no ja z Toba mogę juz dziś jesli interesuje Cię mieszkanie na wylewkach Edytowane 5 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 01.12.2011 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) to moze się będziemy wymieniać co pół roku, każdy będzie zadowolony i nie będzie marudzić że gdzie indziej jest ładniej:D świetnie, uwielbiam zmiany nawet mój domek jest urządzony tak, aby można było wędrować z meblami. pokój córki był już dwa razy przestawiany, a syna to chyba ze cztery już widzę, że zawaliłam z dywanem w salonie. co prawda chciałam, żeby sofy stały na dywanie, ale przez to straciłam mozliwość ułożenia ich w L, bo wtedy dywan powinien być kwadratowy:/ 1976pinacolada witam w moich skromnych progach stół ma wymiary 90x160cm. Trzy krzesła z jednej strony zmieszczą się, ale nie ma zbyt dużo luzu. na co dzień jest nas czwórka i trochę te dodatkowe krzesła przeszkadzają przy przesuwaniu pozostałych. Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Zakrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 04.12.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 i doczekaliśmy się mebli w salonie http://images39.fotosik.pl/1197/7ef48516d754ff80med.jpg http://images39.fotosik.pl/1197/3012c0fb27008f8amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 04.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 witam bardzo podoba mi sie kolor twoich okien czy mnie wzrok nie myli czy to sa okna drewniane?czy moglabym dowiedziec sie jaki jest ich kolor?dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 05.12.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 dokładnie, koktajl, to są okna drewniane, dębowe Urzędowskiego, kolor D3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.12.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 dzieki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 05.12.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 co to jest to nad telewizorem? prosi sie jakby o ciąg dalszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 super salon teraz wygląda, ale faktycznie ta "chyba" półka nad telewizorem wygląda dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts