Charlie 30.04.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 mój znajomy swego czasu kupował drewnianie Wołomin i był happy:) Stolarki Wołomin już dawno nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek-Krakow 17.06.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam po jakimś czasie,Po BARDZO dłuuuuuuuugich i żmudnych poszukiwaniach, przeanalizowaniu kilkudziesięciu ofert i licznych spotkaniach (i zmianach decyzji przynajmniej kilka razy) wybór padł na Sokółkę.Mieli fajną promocję i porównując ich ofertę do innych: (chodziło cały czas o okna sosnowe drewniane profil 90mm + Alu 12mm z 3 szybami, w tym 1 okno duże HS 4x2m) wyszło na to, że mogą być bardzo atrakcyjni cenowo. Więc przebili większość firm, która na początku się chwaliła że u nich się nie płaci za nazwę i że mają super, znacznie niższe ceny i taką samą jakość…Niestety, zawsze w tych oferta coś było nie tak, błędy, inne profile, 2 zamiast 3 szyb… I po poprawkach wychodziło więcej…Albo dopłata za RAL do aluminium, albo do czegoś tam…Trzeba być praktycznie ekspertem, bo inaczej każdy chce oszukać…Montaż za rok, zobaczymy czy dobry wybór.Za dopłatą 400zł gwarancja przedłużona z 7 do 10 lat, całkiem nieźle, bo każda inna firma dawała mi 5lat, tylko nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie i jak często takie okna się psują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caravaggio 09.07.2013 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Byłem dzisiaj w Sokółce po blisko 10 latach nie interesowania się oknami i podobało mi się to co widziałem . Ja 10 lat użytkuje okna drewniane (sosnowe, zestaw dwuszybowy) firmy ś.p. Ferno i jest ok. Jednokrotnie tylko były regulowane przez ten czas. Aha, zablokowała się 1 klamka. Poza tym bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 10.07.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Sokółka jest o`k . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 13.07.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Witam. Mi na dniach wstawiają okna z firmy Topór z Witowa. Wkleję zdjątka po zamontowaniu. Póki co nie słyszałam negatywnych opinii i widziałam w paru domach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 13.07.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Topór mówisz, ma dobre okna. Plastikowe czy drewniane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 13.07.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Jak w temacie Charlie- drewniane. Na moje potrzeby bardzo dobre i ładne i pasujące do chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.07.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Ziuta - a z jakiego drewna masz te okienka od Topora ? 1. Świerk2. Sosna3. Meranti4. Dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 15.07.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Z dobrego, klejonego. Tu jest stronka do nich www.toporokna.plTo nasz podhalański producent z wieloma dużymi jak na region realizacjami i małymi też. Jak moja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 15.07.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Z dobrego, klejonego. ....Pozdrawiam ale jakiego rodzaju - wiesz czy nie wiesz za co zapłaciłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.07.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Zwykle tak jest że kiedy klient nie wie, tzn. że ma okna podstawowe z oferty(sosna). Ps. I nie sądzę by były drewniano-aluminiowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 16.07.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Na Podhalu to Świerk króluje - podstawowy budulec. Drzwi z świerczyny to podstawa Nie do zaakceptowania w pozostałych regionach Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 16.07.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Na Podhalu to Świerk króluje - podstawowy budulec. Drzwi z świerczyny to podstawa Nie do zaakceptowania w pozostałych regionach Polski. Dlaczego, Charli? Wg mnie sosna jest słabszej kondycji od świerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 13.08.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Dlaczego, Charli? Wg mnie sosna jest słabszej kondycji od świerka... A jaki brałaś parametr pod uwagę skoro tak twierdzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts