monix78 28.11.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam,zamówiłam okna w kolorze winchester (w Oknoplusie pod nazwą Montana). Bramę też mam w tym kolorze. Kupiłam drewnianą podbitkę sosnową, którą chcę pomalować na kolor możliwie najbardziej zbliżony do okien i bramy. Czy ktoś może ma doświadczenie jakiego koloru użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 29.11.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 szkoda że nikt nie odpowiada Też mnie to bardzo interesuje, a wolałabym uniknąć metody prób i błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziajus 28.03.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dołączam się do prośby. Mam ten sam problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 28.03.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Winchester to marka karabinu, nie kolor.Montana to stan, nie kolor. A tak na poważnie, szanse na to, że ktoś miał:* sosnę na podbitkę,* okna w kolorze montana/winchester,* pomalował czymś sosnę,* wygląda to tak samo,są na tyle niewielkie, że nie powinien Was dziwić brak aktywności w tym wątku. Ja bym po prostu kupił po małym opakowaniu najbardziej zbliżonych kolorów i popróbował na desce, aż osiągnę wymagany odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziajus 28.03.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Problem dalej nie rozwiązany-czekamy na odpowiedzi konstruktywne i rzeczowe. Winchester to marka karabinu, nie kolor. Montana to stan, nie kolor. A tak na poważnie, szanse na to, że ktoś miał: * sosnę na podbitkę, * okna w kolorze montana/winchester, * pomalował czymś sosnę, * wygląda to tak samo, są na tyle niewielkie, że nie powinien Was dziwić brak aktywności w tym wątku. Ja bym po prostu kupił po małym opakowaniu najbardziej zbliżonych kolorów i popróbował na desce, aż osiągnę wymagany odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 30.03.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam, Mam okna w kolorze montana z Oknoplusa. Podbitkę malowałam altaxem w kolorze kasztan. Wzięłam ten kolor na czuja , ale okazał się trafiony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkstar 22.04.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A malowałaś impregnatem czy lakierobejcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziajus 22.04.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Potwierdzam kolor jest super! Lakierobejca jest z lakierem i bedzie się świeciła a na podbitke według mnie nie bardzo. Ja kupiłem impregnat i jesteśmy mega zadowoleni! Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woodek 12.06.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Witam Odkopię temat. Czy ktoś z forumowiczów robił podbitkę w kolorze winchester, ale nie drewnianą tylko z blachy albo pcv ?Jeśli tak proszę o podanie namiarów na firmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irek001 21.08.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, też poszukuję podbitki winchester, najlepiej PCV, czy może ktoś z forumowiczów doradzi kierunek poszukiwań? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 21.08.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, też poszukuję podbitki winchester, najlepiej PCV, czy może ktoś z forumowiczów doradzi kierunek poszukiwań? Pozdrawiam Sadolin kolor Pinia "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 21.08.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Mam okna w kolorze winchester od Jezierskiego i polecam Wam taką podbitkę Zwykła czarna blacha trapezowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 22.08.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) czytałem, że podbitka PVC firmy BRYZA w kolorze złoty orzech nieźle pasuje do koloru winchester / montana edit: znalazłem linka: http://www.anatol.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=9&rok=2012 Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez misiupl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woodek 03.09.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ja szukałem, szukałem i zdecydowałem się na podbitkę w kolorze 'złoty orzech' firmy asko. Zdjęcia jak to wyszło mozna zobaczyć u mnie w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts