Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie rowniez czeka zakup 14 par drzwi wewnetrznych. Jak na razie wszyscy znajomi polecaja mi Stolarke Wolomin, ale moze ktos z Was ma do polecenia inna firme? Znalazlam tez firme Lebo Drzwi, ktora dopiero zaczyna dzialalnosc na rynku polskim, ale oferuje bardzo atrakcyjne, niespotykane na rynku formy drzwi :lol: niestety cenowo - nie wyglada to rownie atrakcyjnie :o
  • 4 weeks później...
Gość Edytawit

Ja rowniez jestem na etapie drzwi wewnetrznych. Dosc dlugo walkowalam ten temat ale nareszcie znalazalam drzwi ktore nas w pelni satysfakcjonuja - z litego drewna, ciekawe wzornictwo i niska cena 650 - 650 zl- naprawde goraco je polecam. Mi polecil je znajomy, pracujacy w Stolarce Wolomin.

Zaklad miesci sie w miejscowosci - Ciemne (pomiedzy Wolominem a Radzyminem). Jadac z Wolomina do Radzymina mija sie lasek po prawej stronie i tuz za nim, na zakrecie w prywatnym domu, nieoznakowanym zadnym szyldem miesci sie ten zaklad. Jedyna rzecza ktora go wyroznia sposrod innych jest lezaca na podworku tarcica.

Pozdrawiam,

Edytawit - czy mogłabyś podać jakiś telefon do tej firmy.

Teraz zastanawiam się nad drzwiami INTER-DOORu. Drzwi mają b. ładne ale ceny powalające :( więc szukam czegoś tańszego.

Gość Edytawit

Witajcie,

Na drzwi czeka sie okolo dwoch tygodni. My tyle wlasnie czekalismy. Wlasnie konsultowalam sie z mezem - cena drzwi czesciowo przeszklonych z futrynami, opaskami z jednej i cwiercwalkami z drugiej strony, zamkami i kluczykami - 680 zl. Drzwi pelne - 650 zl. My w zwiazku z tym, ze zamawialismy 8 par drzwi dostalismy gratis do wszystkich drzwi uszczelki.

Pozdrawiam,

Edyta

Gość Gosc

Edytko,

Czy ten stolarz w Ciemnem ma tylko wzory drzwi Stolarki Wołomin, czy może inne też, albo może zrobić coś na zamówienie? Czy w tym domku lub gdzieś indziej np. na stronach www obejrzeć wzory jakie mają w sprzedarzy?

Będę wdzięczna za info, bo do tego Wołomina mam spory kawałek i nie chcę tam jechać, niewiedząc czego się spodziewać.

Pozdrawiam,

Aga

Gość Edytawit

Aga,

W Ciemnem maja zupelnie inne wzory drzwi niz w Stolarce. Wydaje mi sie, ze moga zrobic drzwi na zamowienie, ale najlepiej do nich zadzwonic i dowiedziec sie "u zrodla".

Pozdrawiam,

Edyta

• 4 weeks później...
Gość Edytawit

Maluszku,

Mam juz zdjecia drzwi, ale niestety nie wiem jak je dolaczyc do wiadomosci. Jezeli nadal jestes nimi zainteresowany - daj mi preosze znac jak to zrobic.

Pozdrawiam,

Edyta

• 1 month później...