Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

pol-skone model modern 05 (białe) więc dodatkowo ciężko coś sensownego znależć. Dziś zamówione, okres oczekiwania 4/5 tygodni, ale z tego co widzę to będziemy musieli sobie poczekać dłużej.
  • Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas drzwi z mdf plus fornir (droższe od drewnianych bo sie nie wypaczają, mdf niemal niezniszczalny) od lokalnego producenta. Cena jak w Porcie za sredni model-jakość: Porta się chowa. Począwszy od oscieżnic a skonczywszy na samym skrzydle. Tez byłam skłonna skorzystac z masowego producenta ale mnie maz przekonal. Mam swietne drzwi na wymiar!!!! wyzsze niz standard w dobrej cenie i jakosci. Moze warto poszukac lokalnie (nie u domoroslego stolarza ale u profesjonalistow nastawionych na klienta indywidualnego
pol-skone model modern 05 (białe) więc dodatkowo ciężko coś sensownego znależć. Dziś zamówione, okres oczekiwania 4/5 tygodni, ale z tego co widzę to będziemy musieli sobie poczekać dłużej.

zaraz jak pisalem o 6 tygodniach to dzwonilem na bema. okazalo sie ze drzwi od kilku dni czekaja na nas na magazynie. jeszcze chwile poczekaja gdyz nie jestesmy gotowi ...

Witam

http://www.centurion.com.pl/ - według mnie rewelacja jeśli chodzi o stosunek jakość /cena . Porównanie z kilkoma znanymi producentami drzwi okleinowych moim zdaniem wygrywa Centurion . Poza tym kosztują o kilkadziesiąt % mniej niż drzwi "znanych" producentów gdzie ceny zrobiły się chore . Mnie w każdym bądź razie odrzuciło od znanych producentów kiedy będąc w salonie trzykrotnie dostawałem trzy różne ceny na te same drzwi ..............

U mnie drzwi do łazienki będą takie samie jak do innych pomieszczeń.

U mnie tez. Wymyslilam, ze po prostu wszedzie beda drzwi sosnowe pomalowane od strony przedpokoju na bialo a od strony pomieszczen na kolor pasujacy do tych wnetrz (np. kolor podlogi).

Porte jak widać nie brałam rewelacyjna jakąś. Szukałam niedrogich, estetycznych drzwi. Te takie są. Są wykonane z płyty wiórowej. Ciężkie i masywne a nie lekkie i puste w środku. WYkonanie bardzo mi się podoba, szczególnie z tymi ościeżnicami.

PolSkone własnie reklamuję. Mam niewielkie plamki na lakierze. Albo wada fabryczna albo uszkodzenie w transporcie. Mi to wyglad ana transport. Czekam na oględziny z PolSkone. Sprawa rozwojowa ale drzwi wygladają rewelacyjnie. Bardzo mi się podobają! Wybrałabym je ponownie.

POWODZENIA Z REKLAMACJĄ - MOJA TRWAŁA 5 MIESIĘCY - TO NIE ŻART!!!

BYŁEM OKŁAMYWANY PRZY KAŻDEJ ROZMOWIE!!

NIE POLECAM TEJ FIRMY Z LUBLINA

Dzis zamontowali mi nowe skrzydła z PolSkone. Nie było problemów. Nie ponaglałam ich, nie wydzwaniałam. Nie było tak źle :wink:

Stolarnia FOREST we Włocławku ul. Spokojna. Za jedną parę drzwi z okuciami wyszło około 1.000 złotych.

Z tego co wiem właściciele przyjmują zamówienia również poza Włocławkiem.

Stolarnia FOREST we Włocławku ul. Spokojna. Za jedną parę drzwi z okuciami wyszło około 1.000 złotych.

Razem z ościeżnicą?

A masz jakiś telefon do nich?Z gory dziekuje.

a czy ktoś z szanownego grona miał już przyjemność robić interesy z firmą Tom Stol z Milanówka? :lol:

mają tam drzwi z 3 gatunków drewna (sosna, mahoń, dąb) - a co ciekawe ich cennik na drzwi dębowe jest równy cenie za drzwi sosnowe na Bartyckiej w Warszawie !!! :o :o

jak dla mnie to seria afrodyta lub kalio :D

byłabym wdzięczna za info? :lol:

http://images33.fotosik.pl/129/850387fb3f993abamed.jpg

http://images32.fotosik.pl/129/a58d8ad31a527521med.jpg

Te z witrażem są do wiatrołapu ,a pozostałe drzwi w domu są pełne bez szyb .

można wiedzieć coś więcej o tych drzwiach z witrażem - dla mnie są śliczne !!! :D

Dwa standardowe pytania: gdzie i za ile?

przepraszam za bezpośredniość, ale bardzo mnie urzekły :oops:

no i to są najładniejsze nowoczesne drzwi jakie ostatnio widziałam !!!!!!

sama raczej gustuje w tych klasycznych - ale te są naprawdę super.

Zaczynam - po przeczytaniu tego wątku - przekonywać się do tego producenta :D

dla zainteresowanych coś ciekawego, coś co również tu znalazłam, ale jakoś chyba wszystkim umknęło. Jak zobaczyłam tamtejsze słoneczniki czy floresy - zrobiłam :o :o :o i zaczynam się wiercić na krzesełku, bo ja z Warszawy, a oni z Wrocławia lub Krakowa