Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a co z dopasowaniem gładzi do drzwi?

hmmm

mamy nie obrobione ościeża, dopiero po drzwiach obróbka, po tym malowanie

póki co zostawiają miejsce na podłogi pod drzwiami...

U nas nie było z tym problemów. Gładź jest położona tak dobrze, że ościeżnice przylegają idealnie do ścian. Zresztą nie mieliśmy innego wyjścia - mamy drzwi i ościeżnice drewniane, więc wszelkie prace mokre w najbliższym sąsiedztwie odpadają.

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

inter-door ma drzwi w czarnym połysku

Witam serdecznie, poszukuję czarnych drzwi do mieszkania, nigdzie nie potrafię takowych znaleźć, drzwi miały by być jednolicie czarne (nie wenge) z szybami bądź calem z czarnego szkła (styl modern) w miare przystepnej cenie

pozdrawiam

Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie drzwi wewnętrznych do mieszkania (remontujemy piętro). Otóż tak: mamy zamówiony już gres szkliwiony paradyża - Affron w graficie, który położymy w przedpokoju i kuchni (połączona swobodnym przejściem), bedzie on też w kuchni na ścianie. Do łażienki mamy płytki tez w popieli, tutaj tubądzin - Braid (ten jaśniejszy popiel). Ściany w kuchni i przedpokoju napewno w kolorze popiel z beżem.

Do kuchni raczej białe meble, okna też są białe. Teraz głównie zastanawiam się nad drzwiami, podobają mi się białe tylko w stylu nowoczesnym, nie moge znaleźć takich w przestępnej cenie, jestem w stanie ok 800,- za jedne (z ościeżnicami). Jeżeli nie znajdę, to czy będą pasować w kolorze wenge...?? lub innym..?? Pytanie o jakieś namiary na sklep, może byc w okolicy Rzeszowa, z modnymi i niedrogimi drzwiami :) Pozdrawiam

Mam pytanie do mniej lub bardziej szczęśliwych posiadaczy drzwi POL-SKONE Fiord. Czy macie może u siebie w drzwiach łazienkowych podcięcie wentylacyjne? Mam dziwne wrażenie, że w tym modelu nie ma opcji domówienia podcięcia a kratki i tuleje zwyczajnie mnie nie satysfakcjonują...

Czarne szkło? Rety, a jak pól roku temu widziałem takie drzwi to uznałem je za... przesadę. Jakies dwa lata temu dostałem próbkę czarnego szkła z Gispy Kings - ale to szklane drzwi.

Za to opcja która może Ci sie spodobac to Urzędowski - drzwi serwi DesMo. Zainteresuj się - to własnie ta moda. Jak potrzeba to wkleję jakis przyklad.