robur-wro 29.11.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Czy ktoś stosował płyty izolacyjne z kratki.pl - są w bardzo dobrej cenie na allegro http://allegro.pl/kominek-plyty-plyta-kominkowa-izolacyjna-30mm-6szt-i1916766625.html Płyty VARSMEN są dużo droższe ale czy opyla się zaoszczędzić - może ktoś pomóc w wyborze. Czy do klejenia tych płyt należy stosować tylko specjalny klej czy np. ścianę można klejem do kafelek potraktować - bo zostało mi tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aks21 29.11.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 popros o "papiery" tego produktu w kratkach.pl, obawiam się ze płyta pochodzi z ChRLna rynku masz sprawdzone plyty Varmsen i Silca , te drugie są tańsze i bardziej dostępneja bym nie eksperymentował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 29.11.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ja robiłem z płyt silca , polecam , można kupić w liroju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 30.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Czy ktoś stosował płyty izolacyjne z kratki.pl - są w bardzo dobrej cenie na allegro ... Ja już zrobiłem rozeznanie w okolicy tego producenta (firma "kominkowa"). Powiedziano mi (dyplomatycznie ) , że te płyty nadają się najlepiej do ... izolacji. Jako konstrukcyjne polecają użyć te wymienione przez poprzedników lub polskie wielkoformatowe Promat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robur-wro 03.12.2011 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Dzięki za pomoc - tak wielka różnica cenowa była zapewne czymś spowodowana ..... kupię varsmena lub silco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts