voytas80 29.11.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Czy znacie jakąś metode zabezpieczenia styropianu? (nie chce zakaładc siatki z zaprawa)Ocieplona jest ściana wewnątrz domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.11.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 nie ma. Jak do wiosny to zostaw bez niczego. Potem smutny Pan z tarką będzie musiał przetrzeć elewację i dalej reszta jak Bozia przykazała. Edit:Doczytałem teraz że od wewnatrz. Zabezpieczyć przed czym?? Gdzie ta ściana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 29.11.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Scianka działowa 12cm Ytong.Jeden pokój wysokość 2,80m drugi 4,00m, muszę docieplić różnice.Zabezpieczyć przed utlenianiem (znikaniem) styropianu.Może dać styrodur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 styropian sie nie utlenia bo sam składa się głównie z powietrza. Styropianowi szkodzi głównie UV. Najprościej siatka + klej. Dlaczego tak nie chcesz?Mozna przykleić tapetę z włókna szklanego. Przykręcić jakieś panele. Pomalować w ostatczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 30.11.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 W takim razie zostaje przy kleju i siatce Chodziło o czas a jeszcze sam nie próbowałem nakładać siatki boje sie ze mi jakaś "kupa" wyjdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts