wg 18.03.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Jeśli ktoś ma na zbyciu i nie wie co z nim zrobić może wysypać pod Grodziskiem Mazowieckim na moją drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 18.03.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 i na moją też, jesli ma blizej lub jedzie z innego kierunku. Okolice Raszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akak69 18.03.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Mogleś się dogadać z Tommarko. Rozwalali starą garbarnię, wywieźli ogromne ilości i jeszcze pewnie za to zapłacili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 18.03.2004 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Czy to już nieaktualne? To Tammarko to jakaś firma czy nick? Sorry, ale nie bardzo się orientuję, bo nie mieszkam w tej okolicy tylko mam dopiero zamiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akak69 18.03.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Tommarko to duża firma transportowa z Milanówka. Obserwując plac budowy wydaje mi się że już kończczą całą wywózkę.Ale żeby być pewnym należałoby do Nich zadzwonic.Telefonu musisz jednak poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 18.03.2004 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Dzięki! Dzwoniłem właśnie do ich szefa powiedzial, ze jutro się zorientuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts