usal 29.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Przedstawiam schemat kotłowni na paliwo stałe. System zamknięty. Proszę o komentarze, bo kotłownia nie działa poprawnie. Pompa kotłowa nagrzewa mi zasobnik c.w.u.. Nie wiem gdzie ją teraz przenieść, żeby nie namieszać dużo w już wykonanej i działającej kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usal 01.12.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jeden z bywalców sugeruje zamontowanie sprzęgła hydraulicznego za baypassem. Czy jeszcze ktoś może takie rozwiązanie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolo63 01.12.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Odnośnie sprzęgła wysyłam wiadomość na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts