Gość kol 18.03.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Jakie parapety wewnetrzne polecacie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 18.03.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Też jestem zainteresowany tematem, słyszałem wiele dobrego o konglomeracie marmurowym czy ktoś ma znim doswiadczenie. Pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 mam takie doświadczenia, ze takowe parapety kupiłam, ale jeszcze nie zainstalowałam (chodzi o wewnętrzne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Też jestem zainteresowany tematem, słyszałem wiele dobrego o konglomeracie marmurowym czy ktoś ma znim doswiadczenie. Pozdrawiam Tomek123 ja mam takie ok 1/2 roku i jestem z nich zadowolona, choc jeszcze tam nie mieszkam, pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość eric 18.03.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 przyznam ze ja polecalbym tylko drewniane - zadzwonilem do stolarni, wykonali, przywiezli i nie ma sie do czego przyczepic - sa debowe, bardzo dobrze polakierowane i nad wyraz uczynna stolarnia tzn nie wymaga zaliczek i ufa klientom ... za dwa parapety jeden dlugosci ponad 2 metrow drugi troche krotszy zaplacilem 500 pln z dowozem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_arek 18.03.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Mam granitowe o grubości 28 mm,są OK.Ważne jest,żeby były z jednego kawałka,a nie każdy kamieniarz ma wystarczająco dużą piłę.Ja znalazłem takiego,który posiada piłę o średnicy 3000 mm,co wystarczyło do najszerszego okna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.03.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 A ja mam część z brecii, a część z tzw. "salcesonu" Dużo już o nim pisałam na forum, więc szczegółów poszukaj po haśle. Jak one wyglądają możesz podejrzeć na zdjęciu schodów w moim domku w Galerii - podstopnie schodów też mam z tego "salcesonu". Cena 80 PLN/m2. Spisuje się toto b. dobrze i na paraperach i na schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 18.03.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Jak by co to cene moge podać roznych rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 19.03.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Mam zamiar mieć granitowy w salonie 3 m z tego samego materiału co wykończenie kominka. 550 zł m2 Jest tylko jedno ale. Kamieniarz z którym rozmawiałem zadawał dociekliwe pytania co do budynku. Jak długo stoi, jaka jest gleba, z czego postawiony? Chodzi o to, że przy nowym budynku istnieje ryzyko, że taki parapet peknie gdy cały budynek będzie osiadał. Może nawet nie być rys na tynku a parapet może "strzelić". Rozwiązaniem problemu może być nie mocowanie parapety na sztywno (silikon, pianka). Teraz jestem trochę w kropce Czy zdażyło się coś takiego wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts