charisma 30.11.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam Ja jestem dopiero na etapie gromadzenia materiałów do budowy, która ruszy na wiosne po pierwszych roztopach. Jako, że większośc z was ma to juz za sobą prosiłabym o namairy na tanie składy budowlane/hurtownie gdzie mozna tanio kupic beton komórkowy (Solbet, prefabet, Termalica, H+H, etc) i stal Chodzi mi o składy w południowej Polsce - w promieniu 300km od Katowic Jak do tej pory najatńsza oferta jaką otrzymałam to bloczki 36*24*59 klasy 500 (U=0,28 ) z prefabetu łagisza na pióro-wpust za 8,99 brutto plus transport i rozładunek. Skład mieści sie 240 km od miejsca budowy, ale O dziwo nawet dodajac transport do ceny bloczkow wychodzi taniej niz z pobliskiego Bielska Białej Za wszystkie namiary bedę dozgonnie wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edomek 01.12.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 HeloJa kupowałem solbecik bez PW z uchwytami 24x24x59- 600 , najtaniej znalazłem w firmie bet-on-us. Polecam szybko tanio i konkretnie.Za bloczek płaciłem 6 zł brutto plus transport za auto 950 zł, wszystko jechało do Częstochowy.Małe ilości stali kupowałem w okolicznych hurtowniach, inaczej transport zje oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charisma 01.12.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Edomek: dzięki za podpowiedź. Juz do nich napisałam i czekam no ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts