srolu 22.03.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.03.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 naradzają się jaką strategię przyjąćz kominkiem czy bezliwko uważaj za takie żąrty grożono mi sądami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 liwko uważaj za takie żąrty grożono mi sądami Co takiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.03.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 a nie pamiętasz jak wpisałeś że kujawiaka trzeba lać po mordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 a nie pamiętasz jak wpisałeś że kujawiaka trzeba lać po mordzie Kujawiaka trzeba w mordę lać. Tak to było. Chodziło oczywiście o piwo Kujawiak. Ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.03.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 kiedyś wyszło takie nieporozumienie kujawiak nie jest złyrobią go jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 kiedyś wyszło takie nieporozumienie kujawiak nie jest zły robią go jeszcze? Nieporozumienie? Zabrzmiało groźnie... Kujawiaka nie piłem już ponad 20 lat. Nie mam pojęcia czy go jeszcze robią. W kwietniu będę niedaleko browaru bydgoskiego, dowiem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kujawiak – piwo obecnie produkowane przez Grupę Żywiec w nieokreślonej na etykiecie lokacji. Swoiste piwo znikąd, duma Bydgoszczy, często nazywane przez konsumentów tego miasta „kejdżejem”, od liter „KJ” w nazwie. Piwo pite najczęściej w spelunach i pod warzywniakami, kupowane przez złodziei kufli, zatwardziałych, lokalnych patriotów i innego rodzaju element. Często posmak Kujawiaka zdobiony jest odrobiną mioceńskiej wody z płynącej przez miasto rzeki Brdy. Piwo to obecne jest na wszelkiego rodzaju początkowych i końcowych festynach letnich. Jest również ofiarą czystości rasy i twarzy jaka panuje w Unii Europejskiej, gdyż najpierw obecnemu na etykiecie wesołemu kujawiakowi trzymającemu kufel oderżnięto brutalnie wąsy, a następnie podstępem zlikwidowano jego samego, zastępując go białym gryfem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 22.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Może użytkownicy powietrznych pomp ciepła wypowiedzą się na temat zużycia prądu u nich?? U mnie 2 sezon grzewczy, i w tym roku wygląda jeszcze lepiej, 3 m3 drzewa i na dzień dzisiejszy 1522 kWh prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ty nie bierzesz udzialu w zawodachmasz dom w konstrukcji szkieletowej- murowancom cięzko dojść do twojej izolacyjności:) przy 130m2 to piekny wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 22.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 czuję się urażony (foch) . a tak w ogóle to sam jestem w szoku, palę codziennie (przepraszam nie palę tylko bździę) i boję się że drzewo mi prędzej spróchnieje niż go spale. kupiłem w zeszłym roku 12 m3 z myślą że tak na 2-3 lata będzię, a tu się kroi że na 4 starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.03.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 ja sobie obiecałem że pierwszą zimę przejedziemy tylko i wyłącznie na pompie żeby wiedzieć jak ona da radę w sobote przywoziłem rodzicom porabaną brzozę 100zł za m2 kubik - kusi czlowieka ten kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 22.03.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Nieporozumienie? Zabrzmiało groźnie... Kujawiaka nie piłem już ponad 20 lat. Nie mam pojęcia czy go jeszcze robią. W kwietniu będę niedaleko browaru bydgoskiego, dowiem się. kujawiaka jeszcze robią ale browar bydgoski to wspomnienie:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 już sie nie moge doczekac kajaków na brdzie i specjal na piekiełku albo na gołąbku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 22.03.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 dobra cena, u mnie nie schodzi poniżej 160, a las mam za płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 igor tylko może przy powietrznych może te drewienka są decydujące dla zużycia w najgorsze mrozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 kujawiaka jeszcze robią ale browar bydgoski to wspomnienie:cry: Ile my tysięcy tych butelek za 1/3 ceny przez dziurę w płocie wynieśliśmy. Torby, plecaki, kto ile udźwignął. To były czasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 22.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ile my tysięcy tych butelek za 1/3 ceny przez dziurę w płocie wynieśliśmy. Torby, plecaki, kto ile udźwignął. To były czasy:) to znaczy że wszyscy tak robili a ja myślałem, że ten browar upadł z mojego powodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 22.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 igor tylko może przy powietrznych może te drewienka są decydujące dla zużycia w najgorsze mrozy ? Czy ja wiem czy decydujące. trzeba by te 3m3 przeliczyć na kWh i choćby z COP2 dodać to i tak wyjdzie dość dobry wynik. Poza tym kominek się fajnie sprawdzal dopiero jak było -20 na polu, bo w okolicy 0 to przykladam jeden klocek czekam aż się wypali około 3-4h wkładam następny a i tak w salonie min 25 stopni wtedy mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 to znaczy że wszyscy tak robili a ja myślałem, że ten browar upadł z mojego powodu;) Ty, a może my się znamy, może razem nosiliśmy? Miałeś coś wspólnego z ulicą Toruńską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts