z-68 01.12.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Załozyłam w końcu komentarze , będe tu umieszczac moje inspiracje i moze ktos coś napisze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 01.12.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 próbuję juz ktoryś raz z kolei zrobic odnośnik w stopce do moich komentarzy i nic z tego nie wychodzi:-(A robię to zgodnie i instrukcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 01.12.2011 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 właśnie usiłuje coś napisac ,ale moja córeczka uniemozliwia mi to ciągle naciskając klawiature:-)Pinacolada pytałas w dzienniku co z oknami?Na dzien dzisiejszy czekamy na wycene z oknoplusa-cos im sie nie spieszy,Dach dalej nie skończony,ekipa skacze dosłownie z dachu na dach i u nas pokazuje sie co jakis czas .Podobno nawet telefonu nie odbieraja od tescia. Wczoraj czekał na nich pare godzin na działce i nie przyjechali.Sklep z materiałami na dach tez nas chciał wyrolowac.2 razy zmieniali cene za okna dachowe ,bo sie niby pomylili ,a na koniec przyslali fakture z cena o 1700 zl wieksza niz sie ostatnio umawialismy.Podziekowalismy im i czekamy na innego dostawce .I tak to się wszystko przeciaga.Ale nie ma sie co dziwic .Kota nie ma ,więc myszy harcują.Jak ja bym tez juz chciała zacząc wykanczac dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Hej Ewuś piszesz, że chciałabyś już wykańczać dom? To się zamieńmy, choćby na tydzień bo ja tego wykańczania mam juz serdecznie dość Fakt, p.Karolina do szybkich nie nalezy Do dziś mi nie przysłała wyceny na Pol skone - no chyba że czyta dziennik i wyczytała, że zamówiłoam u stolarza Podeślij do niej teścia - podjedzie ze 2 razy i ją zmobilizuje - bo teraz sa naprawdę dobre promocje - szkoda by było odpuścić i kupować po nowym roku po wyższych cenach.. Pozdrawiam Ps. coś wiem na temat córeczek pakujących swoje małe łapki w klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 07.12.2011 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 hej kinga:rolleyes: Z oknami poganiamy ,poganiamy- ale zrobili najpierw wycenę wstepna ,tak jak oni te okna widzą a nie jakie nam pasuja. Mamy tez wycene z Oknoplastu ,oni tez maja rabat.Zobaczymy gdzie bedzie korzystniej. Poniewaz powoli przymierzamy się do sprzedazy naszego mieszkanka ,zaczęłam przegladac mieszkania do sprzedania w naszym mieście w krakowskich biurach nieruchomosci i chyba natrafiłam na Wasze ogłoszenie, Strasznie mi szkoda sprzedawac mieszkanko ,bo tyle fajnych wspomnien mamy z nim zwiazanych ,no ale kasa na wykończenie domu potrzebna,a oszczędnosci się juz dawno skończyły:cry: pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.12.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ewka - bardzo mozliwe, że to nasze bo rzeczywiście wystawilismy równiez w krakowskim biurze. Powiem Ci że kicha straszna na rynku nieruchomości, Nasze mieszkanie jest duże i nie będzie go łatwo sprzedać jednak łudzimy się, że może na wiosnę bo wtedy zainteresowanie większe. Jak nie sprzedamy to nie wiem kiedy my sie wprowadzimy Tzn wiem- bo musimy we wakacje najpóźniej, ale jakie warunki będą wtedy w domu to wolę nie myśleć Ech te problemy finansowe.... Mam ich juz serdeznie dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.12.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ewka - Ty sie gadaniem ludzi nie przejmuj bo to Twoje okna ! A ja jakbym teraz decydowała to zrobiłabym białe - przynajmniej od wew. Skoro zdecydujecie się na Oknoplusa to będzie je Wam montował Grzesiek - ten co robi u nas zabudowe poddasza, regipsy, gładzie i inne takie On współpracuje z p.Karoliną. Super fachowiec ! Zatem o montaz okien mozesz byc spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Wow ! kolor dachu - przepiękny !!! U sąsiadów chyba antracyt, a Wasz jest jaśniejszy i wg mnie wyglada o niebo lepiej Brawo ! A pogoda niech Wam/nam sprzyja nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 14.12.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kinga dziękuję za miły komentarz,ale naprawde kolor dachu ,który zamawialismy był inny. Był grafitowy,dużo ciemniejszy od tego,a ten jest szary. Wprawdzie ten jest o niebo lepszy ,ale co by bylo gdyby połozyli czerwony , Co za sklep ,chcieli wyrolowac nas z oknami ,tak policzyli material ,że wszystkiego brakło w konkretnych ilościach,a teraz inny kolor blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja pierniczę A ja myślałam, że taki zamówiliście tylko, że przy zamawianiu świeciło mocno słońce i że wydawał Ci się wtedy ciemniejszy ! A to takie jaja ? Dziekuj bogu, że te przekręty ze sklepu gust mają i na najnowszych trendach się znają. szary jest THE BEST !!! A swoją drogą to takie są uroki budowania na odległość Chociaż i bedąc na miejscu też nie da się wszystkiego dopilnować . Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.12.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ewuś - dla całej rodzinki !!! http://img825.imageshack.us/img825/4656/swietanowyrok2008.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.12.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Świąt wypełnionych radością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, szczęścia i powodzeniażycząJoanna i Marcin http://img.wallpaperstock.net:81/kitty-santa-wallpapers_4342_1024x768.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 25.12.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Witam! Pozwolę sobie częściej zaglądać Dobrze, że z dachem zdążyliście. W tym roku zima i tak troche odpuszcza i więcej prac budowlanych można porobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 26.12.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 W szale dzisiejszej wyprzedaży poświatecznej udało sie inwestorowi nabyc laptopa za pól ceny:wiggle:Wkleje w końcu coś co mi się podoba http://img806.imageshack.us/img806/1981/decoratingwithwhitemain.jpg http://img849.imageshack.us/img849/2407/whitebedforgirlsbedroom.jpg Łóżko koniecznie musi być wysokie ,z wysokim materacem,nie cierpię niskich łóżek ,zwłaszcza w drewnianej ramie dookoła, z rogami od których mam codziennie nowe siniaki na nogach. Bardzo dziękuje za życzenia świąteczne a Ciebie AgaKuba witam w moim dzienniku:welcome:Zaglądaj kiedy tylko masz ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Hej Ewa Witaj w świecie "żywych" internautów Czekam na maila z instrukcjami Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 02.01.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2012! To jeszcze masz faktycznie czas Ale przynajmniej będziesz lepiej zorganizowana w urządzaniu i wypatrzysz wszelkie nowinki My już też 3 lata się budujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ewuś no z tymi schodami to trochę szkoda Ja jak najbardziej jestem za drewnianymi ale jesli w domu jest mało pomieszczeń typu gospodarcze i przestrzen pod schodami byłaby przydatna to zdecydowanie głosuję za betonowymi Betonowe schody mozna przepieknie obłożyć drewnem i wówczas również są ozdobą domu. A schowek pod schodami - bezcenny. Nie mozna teraz jeszcze "dolać" tych schodów?? Może warto to przemyśleć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 17.01.2012 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Kinga ,no właśnie podobno się już nie da wylac tych schodów,że za pózno,dlatego trzeba będzie to jakos rozwiazać,Schowek to piorytet i musi być ......i pewnie schody będą zabudowane.Ja po prostu nie wiem ,dlaczego Marek tak zadecydował,ja przyjęłam to do wiadomości ,bo byłam pewna ,ze sie pożniej doleje.Może znajdę jakieś pomysły w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ewuś, co tam u Was? Żadnych nowych wpisów Napisz coś bo ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 05.04.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Zadumy u grobu pustego,radości ze spotkania Zmartwychwstałego,pokoju, nadziei, jajka smacznegoi udanego oblewanego!Niech się nie zgubi wśród tylu pisanekŚwiąt sens prawdziwy - Jezus - Baranekżyczy Agnieszkahttp://renula30.blox.pl/resource/Blueangel63123909280285_art.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts