Lataren 02.12.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Witajcie - mam taki dylemat - otóż mam kuchnię nad garażem i zastanwiałem się czy warto przykleić styropian na suficie w garażu - powiem szczerze, że w kuchni jest terrakota i troche ciagnie w nogi czy ten zabieg cos da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 02.12.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 jeśli garaż nieogrzewany i dużo chłodniejszy warto i to niemało, minimum 5-6 cm a warto i 10cm, podobnie ściany garażu jeśli za nimi część mieszkalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 03.12.2011 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 to ile cm to zalezy od wysokosci garazu. ostatnio u rodzicow wlasnie ocieplalem ale tylko 4 i juz sa efekty w postaci cieplejszej podlogi nad garazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts