adam_mk 02.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Od dziesięciu minut przecieram oczy, a TO nie znika!!!!A KYSZ! ZGIŃ, PRZEPADNIJ SIŁO NIECZYSTA!!! TU!!!Na samym dole!!!Niech mnie kto uszczypnie!!! PŁYN NIEZAMARZAJĄCY Z NANOSREBREM!!! Co za debil to wymyślił?Mają nas za skrajnych kretynów, bezkrytycznie kupujących to, co debil wymyśli? O tempora! O mores!!! To my się tu wysilamy w pocie czoła i umysłu krzewiąc zdrowy rozsądek, poszukując mitów, demaskujemy oszołomów i NIE KARMIMY TROLI, a pod same oczy nam się wciska TAKIE coś?! - No to ja żądam sensownego uzasadnienia, dlaczego nie mogę dalej istnieć i funkcjonować, jak sobie tego płynu niezamarzającego Z NANOSREBREM nie zafunduję i gdzieś ... nie wleję!!!Oraz - JAK TO DZIAŁA W MOIM SYSTEMIE GRZEWCZYM i ILE ZYSKUJĘ NA TYM, ŻE TO TAM MAM! Odbiorcom opłaty za link sponsorowany przypominam, że jesteśmy w HYDE PARKU! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 03.12.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Chyba już sobie cały GDZIEŚ wlałeś, bo mi zobaczenie tego cuda nie zostało dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.12.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Zniknęło?! Uffff! Nie żałuj! Ciekawe gdzie jeszcze, i po co, będą wlewali koncentraty nanosrebrowe, jak im się uda co od jakiego skośnookiego wyrwać za bezcen... Może płytki chodnikowe z dodatkiem nanosrebra? Takie - eko i dezynfo... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts