araman 22.05.2002 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Zastanawiam się czym zasłonić okna na zime ( wiem że to jeszcze sporo czasu) mam sporo desek które zostały po wylaniu stropu są czyste gdyz dałem folię na deski oraz mam folię. Obecnie wiatr hula po całym domu i są straszne przeciągi które uniemożliwiają jakąkolwiek pracę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszardj 22.05.2002 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Przed zima zabezpieczylem otwory w budynku czarna folia i przymocowalem deskami.Wiosna zadna nie byla rozerwana folia zdala egzamin. Mysle ze to jest najprostrzy sposob na zabezpietrzenie budynku przed woda i wiatrem. Pozdrawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 23.05.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 My zrobiliśmy dokładnie tak jak Ryszardj i baaaardzo sobie chwalę - jedyne ale polega na tym, że dzieci porwały namjedną folię (został przecięta ostrym narzędziem i wymaga naprawy, ale za naprawę zabierzemy się jesienią - teraz powstał otwór przez który wietrzy się dom.pozdrowieniaAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 23.05.2002 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 jeśli zostało Ci troche materiału z którego masz ściany to radzę go wykorzytać. Trzeba jeszcze się zastanowić jak zabezpieczyć się przed złodziejami i pijaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dar 23.05.2002 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Ja zabiłem otwory deskami - zostało trochę okorków z ogrodzenia. Przed deszczem i śniegiem ochroni, dzieciarnia też tak szybko nie wejdzie. A że nie do końca szczelne - to dobrze, wentylacja i schnięcie murów jest wskazane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts