pablo2910243 03.12.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witam wszystkich wybrałem bramę garażowa Hormann w kolorze light oak (jasny Dab) i mam problem z doborem okien oraz rolet zewnętrznych w takim kolorze . Może ktoś już przerabiał temat ponieważ dzisiaj cały dzień poświeciłem i żaden sklep z oknami w okolicy nie ma w ofercie takiego koloru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 03.12.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 przed momentem wlasnie pisalam o tym na forum, bo ktos pytal o firme z Poznania i polecalam im firme DOMATUS (troche maja niekaktualna strone internetowa) obecnie robią okna na profilach GEALAN - solidne profileja buduje pod Warszawą, i bedą u mnie montowac oknajak wybieralam u nich kolor moich okienek to widzialam, że w ofercie mają też kolor Jasny Dąb. do Ostrowa Wlkp bliżej niż do Wawy z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 03.12.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witam wszystkich wybrałem bramę garażowa Hormann w kolorze light oak (jasny Dab) i mam problem z doborem okien oraz rolet zewnętrznych w takim kolorze . Może ktoś już przerabiał temat ponieważ dzisiaj cały dzień poświeciłem i żaden sklep z oknami w okolicy nie ma w ofercie takiego koloru. Pozdrawiam Zapytaj w Krispolu we Wrześni - oni potrafią ten problem rozwiązać od A do Z.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts