firewall 04.12.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Czy ktoś kładł ocieplenie ścian na CT-84? Czy byliście zadowoleni? Jakie było rzeczywiste zużycie kleju?Pytam bo nie mogę znaleźć informacji o tym kleju na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 04.12.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam.Całego budynku nie ocieplałem na tym kleju, ale zdarzyło się kilka m2 na nim zrobić.Wrażenia generalnie pozytywne:nie rozpręża się zbytnio, szybko się robi, trzyma lepiej niż mocno - jedna wada: zużycie: wg. producenta chyba jakieś 8 m2, realnie ok 5 - 6 m2 wg. mnie.Oczywiście zużycie zależy od tego jakie są ściany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 04.12.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Interesuje mnie jeszcze jedno: ile odstaje płyta od ściany po przyklejeniu tym klejem?( tak średnio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts