Anula73 18.03.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Witam, Bardzo prosze o porady.Chce polozyc gresowe plytki Keraben w hallu i wiatrolapie (jednym ciagiem to nie bedzie progu ani laczenia) z nierownym brzebiem (taka falowanka). Sa pomaranczowo-cieplobrazowe. Wyglad rustykalny. Sa dwa rozmiary 30x30 i 42x42. Szerokosc mojego hallu to 160 cm. Myslalam o polozeniu w karo. Chyba przy falowanej fudze i rustykalnym wygladzie polozenie rownolegle do scian to nie bardzo bedzie pasowac... (?) I mam pytanie czy te mniejsze czy te wieksze ? Bardziej mi sie podobaja wieksze plaszczyzny ale po przekatnej to nawet trzy plytki na szerokosc cale mi nie wejda. Czy uzycie mniejszych powiekszy optycznie pomieszczenie ? poradzcie, prosze Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Użyj mniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts