Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakosc nowych okien drewnianych.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam sie po prostu powolac na Wojgoca?

Hohensee, to firma tak wszesz i wzdluz sprawdzona pod katem stolarki okiennej drewnianej, czy po prostu ty byles zadowolony?

sprawdzona - sporo stolarki na róznych wrocławskich inwestycjach jest ich produktem.

Ja też jestem zadowolony, zwłaszcza, ze moja stolarka do typowych nie należy.

Nie porówywałbym renomy dawnego Stollaru, do tego co on sobą reprezentuje od czasu przejęcia przez Euro Okno Suwałki.

Wyraziłem swoją ocenę wad już wcześniej - obstawiam że większość z nich powstała poza fabryką.

Jest tylko jeden szczegół . Porównywane przez was firmy mają stolarkę w zdecydowanie innych cenach. Poza tym można polecić wiele firm innych. A Stollar z reguły ma wyrób ok. i poprosty trafiłeś na wyjatek od reguły.

zdecydowanie inne ceny czyli jakie?

moją stolarkę może kojarzy finlandia - nie należała do standardowych - i podana przeze mnie firma wykonała ją w przyzwoitej cenie, w bardzo dobrej jakości.

Stollar kojrzy mi się z podwrocławską firmą - na moją stolarkę mieli ofertę o 30% wyżsżą od wybranej.

Wojgoc, ale Twoje okna są szczególne (wielopromieniowe łuki, wole oczy itp - o ile dobrze pamiętam). Takie okna są w jednych firmach wyzwaniem, w innych zapychają produkcję a jeszcze ktoś zechce do nich dorzucić niezłą marżę za ten "specjał"

Wlasnie otrzymalem informacje, ze odstepujemy od umowy i zwrot kasy. Pieknie, kuzwa, pieknie. Kolejne 3 miesiace w plecy, ale przynajmniej nie zostane z dwoma zestawami okien.

Chętnie pomogę, mogę zaoferować wysoką jakość i dobrą cenę z montażem( producent bez pośredników) oraz szybkie wykonanie. Proszę o kontakt Ewa Szypryt

tel.531 691 239

Też jestem ciekaw.

Z ręką na sercu przyznaję się, że chyba raz sam "sprowokowałem" forumowicza do swojej oferty, bo budował całkiem niedaleko, a i miasteczko jest mi bliskie..

Nie sądzę, by było tu zatłoczenie firm wyłapujących Forumowiczów będących na etapie okien. To nie oknonet. A to takie proste - tyle dzienników budów, łatwo celnie uderzyć i zaproponować swoją ofertę (szczególnie jak się ma jakiś dorobek na forum). Ale ja znów nie na temat.

Chciałem zaproponować Olleo, by sprawdził sobie ofertę Urzędowskiego. Z tego co się zorientowałem jest z Dolnego Śląska, więc ma wiele punktów w okolicy. Zaczynając od jednego z najstarszych salonów we Wrocławiu (Baudom) po okolicę - jest sporo własnej konkurencji sprzyjąjącej uzuskaniu korzystnej oferty.

Ps. Tylko po takich przygodach polecałbym jednak okna z dębu lub meranti. Sosna będzie podatna na uszkodzenia..