firewall 04.07.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 no to może wreszcie napiszesz u jakiej to sławnej firmy kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 04.07.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Producent: Stollar z OleckaSprzedawca: Kraina Okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.07.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 mogę Ci polecić swojego wykonawce stolarki okiennej - http://www.hohensee.plmożesz się na mnie powołać i rozmawiaj z szefem -P.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 04.07.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 mogę Ci polecić swojego wykonawce stolarki okiennej - http://www.hohensee.pl możesz się na mnie powołać i rozmawiaj z szefem -P.Leszek Nie ma takiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.07.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 upsss,zmieniła sie w miedzyczasie - http://www.hohensee-gede.pl/About/0_1791_strona-glowna.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 05.07.2012 04:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mam sie po prostu powolac na Wojgoca? Hohensee, to firma tak wszesz i wzdluz sprawdzona pod katem stolarki okiennej drewnianej, czy po prostu ty byles zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejzms 05.07.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Tyle tylko ,że musisz tą "kasę " jeszcze dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.07.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mam sie po prostu powolac na Wojgoca? Hohensee, to firma tak wszesz i wzdluz sprawdzona pod katem stolarki okiennej drewnianej, czy po prostu ty byles zadowolony? sprawdzona - sporo stolarki na róznych wrocławskich inwestycjach jest ich produktem. Ja też jestem zadowolony, zwłaszcza, ze moja stolarka do typowych nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejzms 06.07.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Jest tylko jeden szczegół . Porównywane przez was firmy mają stolarkę w zdecydowanie innych cenach. Poza tym można polecić wiele firm innych. A Stollar z reguły ma wyrób ok. i poprosty trafiłeś na wyjatek od reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.07.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Nie porówywałbym renomy dawnego Stollaru, do tego co on sobą reprezentuje od czasu przejęcia przez Euro Okno Suwałki. Wyraziłem swoją ocenę wad już wcześniej - obstawiam że większość z nich powstała poza fabryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.07.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Jest tylko jeden szczegół . Porównywane przez was firmy mają stolarkę w zdecydowanie innych cenach. Poza tym można polecić wiele firm innych. A Stollar z reguły ma wyrób ok. i poprosty trafiłeś na wyjatek od reguły. zdecydowanie inne ceny czyli jakie? moją stolarkę może kojarzy finlandia - nie należała do standardowych - i podana przeze mnie firma wykonała ją w przyzwoitej cenie, w bardzo dobrej jakości. Stollar kojrzy mi się z podwrocławską firmą - na moją stolarkę mieli ofertę o 30% wyżsżą od wybranej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.07.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Wojgoc, ale Twoje okna są szczególne (wielopromieniowe łuki, wole oczy itp - o ile dobrze pamiętam). Takie okna są w jednych firmach wyzwaniem, w innych zapychają produkcję a jeszcze ktoś zechce do nich dorzucić niezłą marżę za ten "specjał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejzms 09.07.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Są dwie firmy Stollar oraz Stolar . Pod wrocławiem jest Stloar . A omawiana firma to Stollar.To tak do uściślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lazurka 12.07.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Wlasnie otrzymalem informacje, ze odstepujemy od umowy i zwrot kasy. Pieknie, kuzwa, pieknie. Kolejne 3 miesiace w plecy, ale przynajmniej nie zostane z dwoma zestawami okien. Chętnie pomogę, mogę zaoferować wysoką jakość i dobrą cenę z montażem( producent bez pośredników) oraz szybkie wykonanie. Proszę o kontakt Ewa Szypryt tel.531 691 239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejzms 17.07.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ciekawe ile dostaniesz ofert ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.07.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Też jestem ciekaw. Z ręką na sercu przyznaję się, że chyba raz sam "sprowokowałem" forumowicza do swojej oferty, bo budował całkiem niedaleko, a i miasteczko jest mi bliskie.. Nie sądzę, by było tu zatłoczenie firm wyłapujących Forumowiczów będących na etapie okien. To nie oknonet. A to takie proste - tyle dzienników budów, łatwo celnie uderzyć i zaproponować swoją ofertę (szczególnie jak się ma jakiś dorobek na forum). Ale ja znów nie na temat. Chciałem zaproponować Olleo, by sprawdził sobie ofertę Urzędowskiego. Z tego co się zorientowałem jest z Dolnego Śląska, więc ma wiele punktów w okolicy. Zaczynając od jednego z najstarszych salonów we Wrocławiu (Baudom) po okolicę - jest sporo własnej konkurencji sprzyjąjącej uzuskaniu korzystnej oferty. Ps. Tylko po takich przygodach polecałbym jednak okna z dębu lub meranti. Sosna będzie podatna na uszkodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 21.07.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Już zamówiłem u gościa, u którego dwie osoby z rodziny brały i czeka już następna w kolejce. 3k drożej niż poprzednia oferta. Ceny urzedowskiego mniej więcej znam, a na dąb nie mam przewidzianego budżetu. Wystarczy, że dąb kładę na ponad 200m2 podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.07.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Eee... jestem pewien ze nie robiles oferty u U bylbys mile zaskoczony. Ale juz ok, powodzenia!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.07.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Już zamówiłem u gościa, u którego dwie osoby z rodziny brały i czeka już następna w kolejce. 3k drożej niż poprzednia oferta.a gostek robi te okna w garażu, czy też ma firmę tym się zajmującą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 21.07.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Chyba nie jest źle: http://www.kramarz.biz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts